Условия за ползване

 

Ползването на уеб сайт http://прическата.com е обвързано с приемането на настоящото споразумение за използване на уеб сайта.
Ако не сте съгласни с описаните по-долу условия, моля не използвайте този уеб сайт.

  • 1. Всеки един посетител на уеб сайт http://прическата.com, има свободен достъп без регистрация до съдържанието на сайта.
  • 2. Не се позволява копирането и използването на текстове от сайт http://прическата.com или само част от тях под никаква форма, било то с поставяне на линк към източника http://прическата.com  или неговото цитиране.
  • 3. Всеки посетител на уеб сайт http://прическата.com може доброволно и по свое желание да се регистрира в сайта, като с това потребителя има достъп до раздел „форум“ от настоящия уеб сайт http://прическата.com. С регистрацията си, потребителя има достъп до секциите и темите в раздел „форум“, като може да пише в тях със свое потребителско име от регистрацията.
  • 4. Всеки посетител на уеб сайт http://прическата.com може доброволно и по свое желание да се запише през услугата http://feedburner.google.com за получаване на email с новини и статии от сайта, както и рекламни известия за активни промоции и отстъпки от уеб сайт http://прическата.com.
  • 5. С това че се регистрира в уеб сайта http://прическата.com,през една от формите за регистрация и получаване на известия:

– http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=xn--80aanll1ahkl9b/stJG&loc=en_US
– http://прическата.com/wp-login
– http://прическата.com/wp-login.php?action=register&view=forum
– http://прическата.com/специални-оферти/
потребителя се съгласява да получава email с новини и статии от сайта, както и рекламни известия за активни промоции и отстъпки от уеб сайт http://прическата.com.

  • 6. Всеки потребител може по всяко време да се отпише от получаването на email с новини и статии от уеб сайта, както и рекламни известия за активни промоции и отстъпки от уеб сайт http://прическата.com, без с това свое действие да губи регистрацията си в сайта. Достатъчно е потребителя да натисне линка „Отписвам се“ , намиращ се в долната лява част на всеки получен email от уеб сайт http://прическата.com. След като се отпишете, Вие няма да получавате повече email с новини и статии от сайта, както и рекламни известия за активни промоции и отстъпки от уеб сайт http://прическата.com.
  • 7. Всеки потребител на уеб сайт http://прическата.com/ може по всяко време и колкото пъти желае да се запишете отново за получаване на email с новини и статии от сайта, както и рекламни известия за активни промоции и отстъпки от уеб сайт http://прическата.com.
  • Линка за регистрация е следния: http://прическата.com/специални-оферти/
Дата на последна промяна 01.05.2012г.

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10