Дългите гъ..."/>

Удължаване на мигли със снопчета

Удължаване и сгъстяване на мигли със снопчета

Дългите гъсти мигли са мечта за всяка жена. Очите ви стават изразителни а погледа чаровен. За съжаление не всяка дама е дарена с такава природна красота. Какво да правим тогава?

Снопчета за удължаване на мигли със снопчета

Скоро имате абитуриентски бал и искате да сте най-чаровното момиче? Процедурата удължаване и сгъстяване на мигли със снопчета е точно за вас!

Салони за красота Лорен Ви предлагат удължаване и сгъстяване на мигли със снопчета. Искате ли да узнаете повече?

Метода за удължаване и сгъстяване на мигли със снопчета представлява залепване на снопчета мигли за удължаване, като всяко от тях се състои от 6 косъма.

Всеки сноп се залепва в основата на вашите мигли, както и по цялата им дължина. Процедурата трае само 40 минути, ефекта от удължаването е 2 седмици, понякога 3 дори и 4 за жени които са склонни да пазят удължените си мигли.

За процедурата се използват мигли от синтетични влакна които са безвредни за вашето око и вашите естествени мигли. Лепилото което се използва е специално за поставяне на мигли и също е безвредно за вашето око и вашите естествени мигли.

Снопчетата мигли за удължаване са в черен цвят и са с три вида дължини. Основно обаче се използват къси или средни на дължина снопчета мигли за удължаване.
Подреждането на тези снопчета изкуствени мигли и избора на тяхната дължина се прави така,  че след поставяне на миглите окото да изглежда перфектно и с повече дълбочина.

Особенно подходящо е удължаване и сгъстяване на мигли със снопчета ако планирате ваканция. По този начин ще имате перфектни мигли по 24 часа в денонощието, без да губите време за поставяне на спирала за мигли.

След процедурата за удължаване на мигли със снопчета, се налага да спазвате някой правила по тяхната поддръжка:

 • Не се допуска грима да се почиства с тоалетно мляко а с измиващ продукт който не съдържа мазни агенти! ( Ние ще ви препоръчаме подходящия за вас)
 • Не е нужно да използвате спирала за очи, но ако държите да използвате, това ще съкрати живота на поставените снопчета с мигли.

Добре е да знаете:

 • Този метод на удължаване на мигли е подходящ за много случаи:  събития, коктейли , партита, сватби, кръщене, абитуриентски балове, ваканция и много други
 • За премахването на изкуствените мигли, трябва да потърсите специалиста поставил ги, защото ако се опитате да ги свалите сами е напълно възможно заедно с удължението да отскубнете и естествената си мигла.
 • Ежедневното използване на разтвор за контактни лещи също може да съкрати живота на поставените удължения.

Допълнителна информация:

 • При този метода за удължаване на мигли не се предлага поддръжка.
 • След известен период когато миглите не изглеждат вече така добре, те трябва да бъдат премахнати от специалист. Това се прави със специален разтвор, след което на естествените мигли задължително се дава период на възстановяване.

Цената на процедурата е 35.00лв. , и включва поставяне и удължаване на мигли със снопчета за две очи.

Ако желаете да се възползвате или имате въпрос, за консултация можете да се обърнете към специалист от Фризьорски салони за красота „Лорен“.

Галерия със снимки на удължаване на мигли със снопчета разгледайте ТУК.

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (22 гласа )
Удължаване на мигли със снопчета, 4.6 out of 5 based on 22 ratings

Related Posts

 • blog post Снимки естествено удължаване на мигли
 • blog post Естествено удължаване на мигли
 • blog post Изкуствени мигли
 • blog post Удължаване на коса

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10