Списания за прически. Фризьорство

Списания за Фризьорство

Хиляди броеве на списания, посветени на черната коса, се купуват от цветнокожи жени всяка седмица. Тези списания предлагат множество начини човек да остане в крак с тенденциите при прическите.

Списание за фризьорство. Прически

Списание за фризьорство. Прически

Списанията, посветени на черната коса, също така излагат на показ видовете прически, които известни знаменитости приемат в ежедневието си. Но тези списания не само представят видовете модерни фризури. Те предоставят още, статии, свързани с грижата за косата и различните продукти в тази област.

Общоприето сред цветнокожите жени е купуването на някое популярно списание за черна коса преди да изберат желаната от тях прическа. Тези списания служат като осезаем пример за стил на прическата. Те предоставят на една жена възможността да подмени старата прическа с нова. Рекламирането на нови козметични продукти също е заложено в тези списания.

Списанията, посветени на черната коса, обединяват цветнокожите жени по света. Чрез тях се осигурява един унифициран начин своевременно да се научават  настъпили промени в техниките, касаещи фризурата, както и всеобщите стилове. Разнообразни типове и структура на косата са разпространени сред цветнокожите жени. Поради това те желаят да открият онези стилове на фризура, които изтъкват силните им страни и също така им позволяват свобода на избор.

Списание „Съфистикейтс Блек Хеър”  

Списание за прическа

Списания за фризьорство

Това списание е сред най-популярните, които представят различни прически за черна коса. То предлага секция с новини, свързани със знаменитости, а също така и поглед върху типовете прически, които самите знаменитости носят. Съфистикейтс предлага още галерия от снимки на афро прически, където жените могат да хвърлят око на конкретни видове прически. Списанието рекламира и салони за красота чрез своя каталог на салони за красота. Онези от тях, които са разположени на територията на Съединените Щати, са поместени именно в тази секция на списанието.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Списание „Блек Бюти енд Хеър” 

Списание „Блек Бюти енд Хеър”

Списание „Блек Бюти енд Хеър”

Това е едно от водещите списания, което представя популярни прически за черна коса. То се фокусира върху онези прически, които в момента изграждат т.нар. вълни в модата за черна коса. Това списание не само излага на показ видове фризури, но и поставя акцент върху грижата за косата и техниките, свързани с нея. Новите продукти, наблягащи на грижата за косата, също намират своето място в списанието. Тук са поместени и различни съвети и продукти, касаещи красотата. Жените могат да получат най-добрия съвет по отношение на това как да изглеждат великолепно, използвайки качествени продукти и техники.

Хайп Блек Хеър Мегъзийнс

Списание за коса. Прически

Хайп Блек Хеър Мегъзийнс

Това е едно от най-добрите списания, разкриващи настоящите тенденции, свързани с черната коса. Познато е с това, че предлага поглед върху случващото се в културата на популярността, доколкото тя касае фризурите. Това списание се чете масово от представители на по-младата част от обществото. То показва не само излезлите нови видове прически, но и новини, свързани със знаменитости.

Ебъни енд Есънс – Блек Хеър Мегъзийнс

Списание за прическа и стил

Ебъни енд Есънс – Блек Хеър Мегъзийнс

Тези две списания са най-старите, които акцентират на опита, свързан с трендовете при цветнокожото население. Те се фокусират не само върху популярни видове прически. Нещо повече, техният фокус обхваща съвкупната цветнокожа общност. Въпреки че нито Ебъни, нито Есънс, се концентрират изцяло върху прическите за черна коса, тази тема все пак е важна част от техните списания. Компаниите, произвеждащи продукти с фокус грижа за косата, осъзнават, че тези са сред най-известните и най-търсени списания от цветнокожото общество по целия свят. Ето защо, нови продукти, касаещи грижата за косата и техниките за красота се рекламират именно в тези списания. Те ще си останат съществен елемент от цветнокожата общност, както и средство за намиране на модерни фризури, подходящи за черна коса. Ебъни и Есънс демонстрират решения за черна коса в един широк мащаб.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.9/5 (15 гласа )
Списания за прически. Фризьорство, 4.9 out of 5 based on 15 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

  • списание коса
  • списание коса и стил

Related Posts

  • blog post Съвети за коса
  • blog post Изрусяване на коса
  • blog post Всекидневни прически
  • blog post Аниме прически
  • blog post Съвети за хранене – красива коса

Вашият коментар


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10