Сватбени прически – кое е най-доброто?

Сватбени прически – кое е най-доброто?

Сватбена прическа с аксесоар

Вариантите за сватбена прическа са толкова много… Бъдещите младоженки са толкова погълнати в избора на своята прическа за сватбата, че очакват и останалите хора около тях да мислят само за това безспир. Сигурно и ти искаш да откриеш сватбената си прическа, която ще ти харесва най-много и ще ти стои безупречно. Безспорно сватбеният ден е сред най-важните събития в живота и естествено искаш да носиш идеалната прическа, която да се връзва с идеалната рокля и с идеално организираното събитие.

Сватбена прическа

Ето една дама, която видимо е разхубавена от идеалната си сватбена прическа

 1. Събери изображения на сватбени прически, които ти харесват
  Може да се наложи да ровиш много в различни източници, или пък да придобиеш някаква представа след малко разговори с приятели и роднини. От теб зависи какво ще правиш, но сигурно искаш да имаш достатъчно материал за избор и достатъчно възможности, които да отхвърлиш по време на избора си.
 2. Изпробвай сватбените прически, които харесваш

Като си направиш за проба известен брой сватбени прически, ще разбереш кои можеш да отхвърлиш и кои все още ти харесват – в зависимост от това как наистина стоят на твоето лице и как се получават с твоята коса. Планирай си достатъчно пробни дни за прическата преди сватбата, за да може ти и твоят стилист да стигнете до най-добрия вариант за твоята сватбена прическа!

 1. Приготви се за изненади
  Сигурно прическата ти ще бъде грижливо направена и фиксирана здраво, но за сватбения си ден се запаси с набор от фибички, шноли, фуркети, и каквито приспособления можеш да събереш в сватбенатаси чантичка – винаги може да се случи нещо, някой кичур да се измъкне, нещо да поразроши имиджа ти… Добре ще е да си готова да реагираш и да спосиш положението, дори с цената на малка промяна в така дълго избираната сватбена прическа!
VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.8/5 (26 гласа )
Сватбени прически – кое е най-доброто?, 4.8 out of 5 based on 26 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

 • сватбени прически
 • svatbeni pricheski
 • video klipove na damski svadbeni pri4eski
 • прическа кок
 • nai isvesnite priceski sa svaDBA
 • сватбени прически цени
 • булченски прически кок

No related posts.


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10