Сватбени прически за дълги коси

Сватбени прически за дълги коси

Сватбена прическа за дълга коса

Дългата коса е ценно преимущество и дава страхотни възможности за сватбени прически. Колкото и придирчиви да са дамите на тема сватбена прическа, бъди сигурна, че за всяка една млада щастливка, която се готви за венчило, има съответната прическа, която ще й отива безспорно и ще я направи неповторима!

Остава само да съобразиш някой от стиловете на прически, които ти подхождат, със стила на останалите елементи от сватбения ти имидж и с тоалета си.

Най често младоженките с дълги коси избират вариант с повдигане на косата. Подобни прически много се носят на сватба, защото са елегантни и пищни едновременно. Има безбройни вариации на тема „сватбена прическа с повдигната коса”. Разгледай максимален брой снимки и избери прическата, която ще бъде точно твоята!

Друга възможност за сватбена прическа е точно обратното – да си оставиш косата пусната. Има много страхотни сватбени прически за дълги коси, при които оставяш косата си разпусната и все пак изглеждаш прекрасно. Ако искаш да си по-различна от останалите булки, с повдигнатите коси, и да имаш по-естествено излъчване, избери този вариант – с коса, оформена в прическа тип разпусната коса. Разгледай подобни изображения и си избери нещо, което ти харесва най-много!

Когато избираш сватбена прическа за своята дълга коса, имай предвид сватбената си рокля и стила на сватбата, който искаш да постигнеш. Освен това, съвсем не е маловажно, да се чувстваш добре и да се харесваш със своята сватбена прическа, което ще ти даде увереност и чувство на щастие по време на този толкова важен ден в живота ти!

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (27 гласа )
Сватбени прически за дълги коси, 4.6 out of 5 based on 27 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

Related Posts

  • blog post Сватбени прически – кое е най-доброто?
  • blog post Най-хубавите прически за твоя голям ден!
  • blog post Красиви прически за булки 2011
  • blog post Идеи за прически за дълга коса с голям обем

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10