Сватбена прическа за овално лице

Как да изберем сватбена прическа спрямо формата на лицето? Вижте няколко съвета за подходяща сватбена прическа за овална форма на лицето.

Сватбена прическа, красиви букли

Сватбена прическа, каква да бъде спрямо сезона?

Характерното за овалната форма на лицето е това че формата е подходяща за всеки тип сватбена прическа. Можете да изпробвате сватбени прически от всякакъв вид и различна дължина на косата. Всичко е ограничено от Вашата фантазия. За разлика от жените с друга форма на лицето, Вие можете да си позволите почти всяка прическа за сватба. Ако имате овална форма на лицето, нищо не Ви ограничава в избора на прическа.

Тук всяка дами би си задала един важен въпрос:

След като за овална форма на лицето е подходяща всяка сватбена прическа, как да избера подходяща прическа за сватбата си? При избора на сватбена прическа, може да се ръководите от фактори като типа на вашата външност. Както сигурно вече знаете, всяка външност се дели на 4 основни типа:

Есен, Лято, Пролет и Зима.

За девойките с различен тип външност, са подходящи и различен тип сватбена прическа.  Също така, при избор на прическа за сватба, можете да се ориентирате и спрямо сезона от годината за който е планирана вашата сватба. Сватбената прическа за зимна сватба разбира се ще се отличава от прическа за сватба през лятото.

Още едно важно правило е, при избор на сватбени прически, да се съобразявате със структурата и дължината на косата си! Например, ако сте се спрели на избор на сватбена прическа за дълга и права коса, но Вие самата сте с по-къса такава, това няма да е съвсем подходящо за вас.

Спрямо сезона на годината, вашият стилист трябва да Ви предложи и подходяща сватбена прическа, съчетана с подходяща за вас форма, която да съчетаете с подходящи бижута за сватба. Например, ако вашата сватба е през зимата, не се препоръчва да сте със сватбена прическа и дълги разпуснати коси. Като допълнение, зимата не се препоръчва да украсявате сватбената си прическа със живи цветя.

Ако желаете, в допълнение към прическата вместо това може да използвате или изкуствени копринени цветя, или да акцентирате на друг тип украшения за коса. Сватбената прическа за зимата може да бъде украсена и с подходяща шапка като аксесоар.

Точно както лятна сватбена прическа се отличава от зимна сватбена прическа, така и пролетната сватбена прическа е различна от една есенна прическа за сватба. Всички тези тънкости за сватбените прически, ги знае вашият професионален сватбен стилист. Той обезателно трябва да сподели с вас тези малки секретни тайни за вашия най-прекрасен и незабравим ден!

Следва продължение в следващите статии за сватбени прически

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.0/5 (20 гласа )
Сватбена прическа за овално лице, 4.0 out of 5 based on 20 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

Related Posts

  • blog post Пътят към хубавата сватбена прическа
  • blog post Сватбена прическа
  • blog post Панделка за коса
  • blog post Сватбен грим
  • blog post Празнична прическа за 8 декември

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10