Руса коса и цвят на кожата

Най-вероятно всяка блондинка или момиче което иска да стане русо е забелязало че  тоновете на светлите цветове за коса са много. Когато отидете на фризьор, не е достатъчно само да кажете “ искам да бъда блондинка“.

Снимка на дълга къдрава руса коса

Изберете подходящия за Вас блонди нюанс спрямо цвета на кожата си.

Ако коафьора Ви е наистина добър, той няма безцелно да смесва бои от първата попаднала му опаковка. Тона на косата задължително трябва да е в хармония с цвета на кожата. За да разберете как правилно да се съчетаят, прочетете нашите идеи.

Всяка жена иска да бъде колкото се може по-забележима, затова отделя специално внимание на цвета на косата си. Най-важното е да изберете подходящия нюанс.

Руса коса и бледа кожа

Ако имате бледа кожа, не мислете че русата коса ще Ви направи по-забележима. Така че за да изглеждате естествено, вашия рус цвят трябва да бъде с бежов или кремав отенък. Също може да изберете топъл карамелен цвят, като тук е важно да не допускате пожълтяване и стойте далече от ярките цветове на базата на портокал.

Ако предпочитате тъмните нюанси на русото, нека те да са повече топли от колкото студени. А най-добре е да ги избягвате изцяло.

Рус цвят и кожа със светъл тон

Дамите със светла кожа, вероятно имат най-голям избор от всички. Не само русите тонове но и всеки друг цвят би бил подходящ за тях. Като правило при тях обаче най-често трябва да се ползват наситени руси цевтове или златни нюанси.

Руси коси в съчетание с тъмна или маслинен цвят кожа

Това е едно чудесно съчетание, експертите дори биха казали отлично. Може да изберете златисто русо, кайсиено а както и всеки тъмен нюанс, който ще изглежда добре в съчетание с тъмната Ви кожа.

Една малка тайна

Опитвате се да получите перфектния за вас рус цвят, който да изглежда възможно най-естествен? Просто направете косата си на ивици от кичури с по-светъл тон, като ги редувате с основния избран нюанс.

Изрусяване, видео урок:

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (31 гласа )
Руса коса и цвят на кожата, 4.6 out of 5 based on 31 ratings

Related Posts

  • blog post Руса коса
  • blog post Съвети за коса
  • blog post Панделка за коса
  • blog post Стил и прически за жени на средна възраст
  • blog post Грижа за мазна коса в салона или в домашни условия

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10