Пътят към хубавата сватбена прическа

Пътят към хубавата сватбена прическа

Прическа за сватба

Първо е желанието за перфектната сватбена прическа. След това – събиране на съвети, разглеждане на снимки с различни прически – от сватбени прически с повдигната коса, до сватбени аксесоари за коса. И още малко „капризи”, докато избереш някоя от многобройните елегантни, красиви булчински прически и подстрижки за своята сватба. Толкова са много… Има разкошни сватбени прически за дълги или пък за къси коси. Булчинските прически са върхът на сладоледа, най-доброто от официалния стил на оформяне на косата.

Коя е най-добрата сватбена прическа за Големия Ден?

Денят на сватбата е най-очакваното събитие в живота на всяка жена. Не е тайна, че дори малките момиченца си мечтаят за сватбата си. Представят си роклята, която ще носят. Нещо повече – обикалят магазините, гледат роклите, разглеждат каталози с булчински прически, премислят коя ще подхожда най-много на тяхната мечтана рокля. Когато пораснеш, се сещаш и за още нещо, свързано с булчинската ти прическа – тя може или да направи вълшебно настроението ти на твоя сватбен ден, или пък да провали всичко – започвайки от твоя сватбен имидж.

Какво трябва да помниш, за да си сигурна, че изглеждаш идеално на сватбения си ден?

Срещни себе си

Модерните сватбени прически са прекрачили границата отвъд традиционно вдигнатите коси, с които най-често се свързва булката. Когато избираш сред многото образци на булчински прически, мисли нашироко и не се страхувай да експериментираш. Единственото, с което трябва да се съобразиш, е това – сватбената ти прическа трябва да допълва хармонично твоята сватбена рокля, а не да изпъква и да се налага над стила и внушението й. Затова може би е добре да избираш роклята и прическата си паралелно, вместо да правиш окончателния избор за единия елемент и след това да започваш търсенето на другия.

Здравословен режим за косата

Преди да откриеш най-желаната булчинска прическа, с която да украсиш сватбения си ден, трябва да се вгледаш в здравето на своята коса. И най-красивата прическа няма да прилича на нищо, ако косата ти е проскубана, суха и склонна към накъсване. Така че, подкрепи здравето на косата си чрез здравословна диета, богата на витамин Е. Най-добре е да инвестираш в няколко седмици, или дори месеци възстановяващи процедури за косата ти, преди сватбения си ден. Така със сигурност на сватбения ден косата ти ще бъде блестяща и очарователна.

Пробвай се

Важно е, преди да избереш една единствена булчинска прическа, да експериментираш с пробни прически известно време преди деня на сватбата. Намери си професионален стилист и гримьор, за да се подготвиш максимално добре за сватбата си. Обикновено професионалистите предлагат абонаментно обслужване, в което влизат пробни сесии, на които можеш да видиш дали избраната от теб сватбена прическа ти подхожда или не.

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (27 гласа )
Пътят към хубавата сватбена прическа, 4.6 out of 5 based on 27 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

  • мъжки прически каталог
  • булченски кок
  • прически за кумата
  • официални прически кок
  • официални прически снимки
  • официална прическа кок

Related Posts

  • blog post Сватбени прически – кое е най-доброто?
  • blog post Най-хубавите прически за твоя голям ден!
  • blog post Сватбени прически за дълги коси
  • blog post Красиви прически за булки 2011

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10