Прически за училище

За  ученическите прически ще трябва да поработите доста.  Те трябва да са едновременно стилни и да се правят лесно, така че детето  да изглежда добре и същевременно да не губи време сутрин рано като се приготвя за училище.

Снимка на момиче с прическа за училище

Ако искате добра прическа за вашето дете, задължително се обърнете към вашия фризьор.

За най-малките деца, едновременно  подходящи за момичета и за момчета, са късите прически, защото малчуганите са толкова изпълнени с енергия, че е трудно да стоят на едно място, за да им срешете косата или да им правите по-сложни прически. Момченцата могат да бъдат и по-късо подстригани, докато за момиченцата може да е по-лесно косата им да е със средна дължина или дълга и да я връзват на опашка, или на две, или да я сплитат на плитки.

 

ПРИЧЕСКИ ЗА ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ

По-големите деца и тийнейджърите може би предпочитат модерните прически, включващи прецизно подстригване или боядисване, както и емо и сценичен стил. Популярните ученически прически при момичетата са късото момчешко  подстригване или късо подстригване с разрошен бретон. Момчетата предпочитат много ниско подстригани коси или изсветляване на косата.

 

Прическите за средно дълги коси при момичетата са: рошави коси и обвиващи лицето пластове, докато момчетата могат да носят косата си по-дълга отгоре и късо  подстригана отстрани и отзад. Всички тези прически изглеждат по-добре ако са небрежно разрошени, което пък е подходящо и за по-активните деца. Ако пък тийнейджърът държи да е стилен, асиметрично подстриганата къса коса с преливащи се тонове е популярна и при двата пола.

Прическите за дълги коси при тийнейджърите са: така наречената седу -дълги пригладени прави коси; дълги свободно падащи къдрици, при които косата минава зад ушите, и опашка, която е лесна за правене. Прическите при дългите коси могат да бъдат с бретон, на пластове или пък косата да е с една дължина цялата. При момчетата не е модерно дълга коса с еднаква дължина, но ако е на няколко пласта е приемливо.

 

КАК ДА СИ НАПРАВИМ СТРАХОТНА ПРИЧЕСКА ЗА УЧИЛИЩЕ

За да си направите страхотна прическа за училище е добре да посетите фризьора си преди училище и да обсъдите с него вариантите. Носете снимки на прически , които харесвате или на знаменитости, чиито прически искате да направите, за да може стилистът ви да има идея какво точно желаете и да ги нагоди към формата на вашето лице и тип коса.

 

Ако искате да поосвежите прическата си, без да я променяте твърде много, започнете с малки промени като си направите примерно бретон, или смените пътя си. Тези промени могат да се направят ден-два преди да започнете да ходите на училище, но ако сте решили да промените изцяло прическата си, е най-добре да го направите една-две седмици преди това, например през зимната ваканция, така ще имате време ако нещо не ви харесва да го оправите. Като се има предвид че тази година тя е чак до 09.01.2012, това е идеалното време за експерименти! А и ще може да свикнете с новия си вид или да направите някои промени ако не се харесвате достатъчно.

 

След като сте направили прическата си, е нужно да я поддържате в добра форма, като подстригвате краищата на всеки 6-8 седмици, за да изглеждате добре и за училищни поводи като сбирки, снимки, рецитали и т.н. Ако прическата ви се нуждае от боядисване, то е нужно да го правите на всеки 4-6 седмици.

 

Лесна прическа за момчета. Видео урок:

 

Френска плитка за училише. Урок:

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.5/5 (23 гласа )
Прически за училище, 4.5 out of 5 based on 23 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

  • лесни прически за деца
  • прически за тийнейджъри

Related Posts

  • blog post Официални елегантни прически
  • blog post Стил и прически за жени на средна възраст
  • blog post Панделка за коса
  • blog post Подхранване на коса
  • blog post Инди прически

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10