Прически за тънка коса

Готини прически за тънка коса

Прически за тънка коса

Тънката коса може да бъде оформена в прическа така, че да подчертае твоята женственост и да изглеждаш младолика. Нежната коса може да придаде меко и копринено излъчване. А силуетът на една жена с тънка коса, подстригана в подходящата прическа, може да бъде невероятно фин и  елегантен.

Прическите тип каре са много подходящи за дами с тънки коси. Тези прически стоят добре на всякаква форма на лицето и на всякакъв тип коса. Ако се подстрижеш на каре, прическата ти ще подчертае цялата красота на твоята фина коса. Многобройните варианти на прическите каре придават обем и изтънченост на външния вид на дамите, които ги предпочитат.

Ако спешно ти трябва идея за страхотна прическа за тънка коса, прегледай галерията с изображения  на къси прически и избери своята любима прическа. Помни, тънката коса лесно може да бъде „повдигната”, чрез изпитаната през годините прическа тип каре. Карето ще придаде съблазнителност и чар на теб и твоята коса. А това в някои случаи може да ти спаси живота, нали?

Тънка коса прическа

Прическа за тънки коси

Прическа за тънки коси

Прическа за тънки коси

Леко етажирани прически каре

Мислиш се за флиртаджийка??? Тогава подчертай тази свояо особеност – ато се подстрижеш на каре с плавно етажиране. А обичаш ли да следваш модните тенденции? Искаш ли да внесеш промяна в имиджа си? Тогава си избери ослепителна прическа със средна дължина, прическа, излъчваща увереност и моден пулс!

За какво са им на фризьорите етажите при прическите? Най-вече за да се отърват от нацъфтелите краища и от непокорната текстура на косата. А при теб етажирането на косата със сигурност ще вдъхне живот и ще придаде обем на тънката ти коса. Нещо повече – измиването и кондиционирането на косата ти ще ти отнема пренебрежимо малко време в сравнение с времето, отделено на внимателното извайване на прическата ти в професионален фризьорски салон.

Късо каре

Потопи се в многообразието от дължини и прически каре, разгледай изображенията, за да прецениш кой вариант ти е най- „на сърце”.

Прическа каре за тънка коса

Прическа каре за тънка коса

Прическа каре за тънка коса

Накълцани карета на етажи

„Накълцаните” карета са прически на етажи с различни дължини на пластовете. Тези прически разчупват традицията на познатото ни оформяне на косата. Ако избереш този стил на подстригване, значи си свободна да експериментираш с многообразни „дивашки” прически и да смесваш различни стилове.

Едно голямо предимство на тънката коса е лесното й оформяне на прическа.

С малко вакса или някаква стилизираща паста лесно можеш да си направиш оригинална хулиганска прическа, с която можеш гордо да се развяваш при различни случаи.

Прическата с разрошена текстура създава впечатление за плътна и обемна коса. Така че, когато търсиш как да придадеш ефектен вид на своята коса, непременно помисли за прическите с „накълцани” етажи.

Накълцани карета на етажи

Накълцани карета на етажи

Късо каре

Прическа каре на етажи

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (24 гласа )
Прически за тънка коса, 4.6 out of 5 based on 24 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

 • каре тънка коса
 • прически за тънки коси
 • къси прически 2011 жени
 • прическа за тънка коса
 • къса коса на ретро преса
 • къса прическа за тънка коса
 • идеи за къси прически
 • как да придам обем на тънката коса
 • къса прическа подстригване

Related Posts

 • blog post Прически каре на черта: Супер звездно
 • blog post Най-новите прически късо каре
 • blog post За мъже елегантни прически за коса със средна дължина
 • blog post Къси „накълцани“ слайдинг дамски прически
 • blog post Прически за дълга коса на етажи

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10