Прически на жени знаменитости

Всички знаем, че прическите на звездите често определят актуалните тенденции за цялата страна. Заслугата за това, всъщност, трябва да отдадем на стилистите. Прическите, които имат жените знаменитости, стават модерни и разпространени през годината. Тези модни тенденции, не само ще могат да се видят на първите страници на списанията, но ще бъдат на главите на всички – млади и стари.

Прическата на мишел Обама

Прическите на жените знаменитости винаги са диктували модата по света.

Първата дама има красива коса.

Жените както в страната, така и по света, се вглеждат в първата дама на Америка. Тя направи класическата красота популярна отново. Мишел Обама започна годината с традиционна, права, класическа фризура.

Заради елегантността й много жени бяха вдъхновени и избраха нейната прическа за себе си. Това по същество ни връща обратно към модата от 60-те години.

Сега първата дама е избрала къса, права прическа (боб). Това е сполучлива смяна на предишната й фризура. Тя все още е доста класическа, но добавя и един полъх  на младежка жизнерадостност. Обама насърчава жените да се насладят на лятото и смело да скъсят косата си.

Пинк нямаше да бъде това, което е, ако не беше различна (хамелеон).

Всеки разпознаваше розовата коса на певицата Пинк, когато тя  започна да пее. Оттогава певицата експериментира многократно с различните стилове. Тя пусна косата си дълга за известно време. С този стил тя често я носеше настрани. Това беше особено кукленско и чаровно, тъй като тя използваше къдрици, за да създаде тази модна прическа. Сега, обаче, тя се върна обратно към младежкия си стил и късата коса. Небрежната, къса прическа очевидно й пасва. И русият цвят определено „не хапе”.

Косата на Майли също е пораснала.

Всички видяхме как тийн звездата Майли Сайръс израсна право пред очите ни. Прическите на жените знаменитости, като нея, са приети за модни в цялата страна. Възползвайки се от естествения кафяв цвят на косата й, Сайръс често си прави прическа в стил, който я прави млада и безгрижна. Тя носи дългата си коса на красиви вълни. Понякога косата й е настрани, а друг път пада естествено.

Тийнейджърите и тийновете навсякъде по света работят усилено, за да постигнат подобни вълни в косата си. Този ефект може да се получи чрез сплитане на плитки и прекарването на нощта така. На сутринта, след като разплетете косата си, вие ще имате прическата на Майли Сайръс. Ако ли пък нямате толкова много време, една маша би могла да свърши същата полезна работа и да ви помогне при постигането на тази модерна прическа.

Прическите на някои знаменитости понякога са много смели.

Хората говорят и се възхищават на смелото последно проявление на Соланж Ноулс. Тя направи доста повече от това просто да отреже своята косата. Соланж я махна цялата или почти цялата, така да се каже. Сега тя е с много къса, кестенява прическа в пикси стил. Въпреки, че косата й е по-къса от късото, изглежда това не я притеснява и е от полза на по-малката сестра на Бийонсе. Тази прическа освен, че има етническа нотка, тя просто крещи „забавно”.

Соланж беше известна с дългите си, лъскави къдрици. Но сега вече е позната като една от най-смелите звезди в шоубизнеса. Помните ли, че Деми Мур избръсна главата си? Отрязаната коса при Ноулс предизвика същия тип раздвижване.

Всички сме затаили дъх с нетърпение и чакаме поредния невероятен, звезден стил.

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (30 гласа )
Прически на жени знаменитости, 4.6 out of 5 based on 30 ratings

Related Posts

  • blog post Стил и прически за жени на средна възраст
  • blog post Модерни прически
  • blog post Секси нови прически
  • blog post Прически за училище
  • blog post Инди прически

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10