Прически за абитуриентски бал

Прически за абитуриентски бал

Абитуриентският бал е едно от най-дългоочакваните събития в живота на всички тийнейджъри бъдещи абитуриенти. Това е вечерта, в която те могат да изразят своята индивидуалност по неповторим начин с елегантно облекло и безупречна оригинална абитуриентска прическа.

Прически за абитуриентски бал

Изборът на подходяща абитуриентска прическа е много важен и дори се оказва доста труден за повечето абитуриенти.

Изборът на абитуриентска прическа за бала е едно от най-големите притеснения за дамите и често е по-труден дори от намирането на рокля и обувки. Това е така, защото косата е именно елементът, който допълва и завършва цялостната визия.

 

Освен всичко това, правилно подбраната абитуриентска прическа може както да прикрива недостатъци, така и да изтъква всички преимущества на едно красиво младежко лице. За девойките с къси коси има безброй идеи за бална прическа, едновременно стилна и модерна.

От френски карета и асиметричен боб със или без етажиране, до ултра къси и силно филирани прически, с подчертаване и стилизиране на отделни кичури.

Много актуален в момента е и така наречения ъндъркът (undercut) или сайдкът (sidecut), при който само част от косата е подстригана изключително късо. При дългите коси е необходимо повече оформяне, но за сметка на това е налично изобилие от оригинални и красиви решения.

 

Свободни вълни, перфектни къдрици или стегнати букли седят прекрасно на дълга коса. Някои от възможните прически за абитуриенти са безупречно оформени и стилизирани, а други демонстрират небрежен шик – асиметрично подстригани и украсени само с лента или свободно пуснати вълни, разделени на път.

 

Повечето момичета със средно дълги коси се затрудняват при подбора на абитуриентска прическа, но за тях също има немалко варианти. Всъщност, те дори са облагодетелствани, защото биха могли да се възползват от преимуществата и на късите, и на дългите коси при оформяне.

 

Средно дългата коса изглежда чудесно небрежно разпусната, накъдрена или подвита в краищата. Също така би могла да се носи вдигната нагоре в кок, изплетена високо на една или няколко плитки, или със свободно падащи кичури.

 

Много актуална в момента е и тенденцията за оформена с ретро преса коса. Тя може да бъде перфектно изправена и пусната, или повдигната на хлабав кок, който открива лицето.

 

Така наречените винтидж или ретро прически, също са изключително полулярни. Те демонстрират стил, класа и елегантност, което ги прави наистина подходящи за една толкова специална вечер, каквато е абитуриентският бал.

 

 Не подценявайте избора на абитуриентска прическа и отделете за това достатъчно време, за да можете да постигнете пълна хармония във визията си. Това ще ви даде самочувствие и увереност за да преживеете незабравимо своята приказка на своя абитуриентски бал.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.4/5 (30 гласа )
Прически за абитуриентски бал, 4.4 out of 5 based on 30 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

Related Posts

  • blog post Панделка за коса
  • blog post Сватбена прическа за овално лице
  • blog post Стил и прически за жени на средна възраст
  • blog post Всекидневни прически
  • blog post Абитуриентски прически 2012

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10