Прическа за нова година

В навечерието на нова година, коя дама не иска да бъде прелестна и да изглежда вълшебно в новогодишната нощ. Посрещането на новата година е обичан от всички нас празник. Той създава специално настроение, така че трябва да преценим добре избора си на прическа за новогодишната нощ.

Красива празнична прическа за нова година

Според това къде ще сте на празника, трябва да изберете и прическа за нова година.

И така, каква прическа да избера за празника? Отговора е много лесен: това зависи от мястото където ще се събирате на празника.

Ако това е фирмено парти, прическата трябва да е в подчертано елегантен и семпъл стил. Ако роклята Ви е отворена с голи рамене, подходяща за Вас е правата и пригладена коса, кок хванат на тила или пък красиво сплетени кичури в задната част на главата в съчетание с повдигнат кок.

Откритите рамене изискват и открита шия, само при такива условия и подходяща прическа за празника, Вашия външен вид ще бъде безупречен!

Ако на нова година ще бъдете в приятелско обкръжение, можете да си позволите и по-екстравагантни варианти за прическа. Прически с цветни кичури, всички видове декорации по косата също са добре дошли. Пайети, щифтове, диадеми и украшения са позволени за празника.

Ако ще празнувате нова година у дома, вече наистина сте по-свободни да развихрите въображението си както прецените. Можете да използвате всеки стил който харесвате, включително и да импровизирате прическа без никакви стилови ограничения.

Без значение каква прическа сте избрали за празника, задължително я изпробвайте предварително. По този начин, ще сте сигурни че изглеждате точно така както искате. Когато празника настъпи, Вие ще изглеждате като принцеса готова да направи празничната вечер още по-вълшебна и приказна!

Весело посрещане на Новата година!

Официални прически за нова година снимки:

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.2/5 (30 гласа )
Прическа за нова година, 4.2 out of 5 based on 30 ratings

Related Posts

  • blog post Празнична прическа за 8 декември
  • blog post Стил и прически за жени на средна възраст
  • blog post Прическа на етажи, как?
  • blog post Панделка за коса
  • blog post Всекидневни прически

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10