Прическа бретон

Да или не на бретона?

Прическа бретон

Няма установени правила за тип на косата или форма на лицето – на някои хора просто не им отива бретон. Това е нещо много индивидуално. Ако си мислите да си направите бретон, но не сте сигурни, че ще ви отива, или ако ви харесва този вид, но не искате нещо постоянно, с което ще трябва да израстнете (голяма скука), опитайте се да го изфалшифицирате. Звучи невероятно, но работи!

Как да изфалшифицираме прическа с бретон?

1. Отделете с диадема част от косата си над челото си и я оформете, както бихте оформили вашия бретон.

2. Ако имате дълга коса, усукайте я, така че да отнемете от дължината и преди да я изтеглите напред. Нагласете широчината, дължината и гъстотата на косата и я защипете с голяма шнола точно над диадемата. В краен случай, може да поискате от фризьора си да ви прикачи изкуствена коса.

3. Оставете вашият изкуствен бретон да улегне за около 20 минути, преди да решите дали ви отива.

Постоянен бретон

Прическа бретон

Дори и най-драматичните промени губят своето въздействие след време. Тайната е да променяте вида си често, за да не попаднете в стилово еднообразие. Помислете колко по-различно изглежда Мадона на 40, отколкото е изглеждала на 20. Много хора мислят, че сега тя изглежда по-млада. Привично за нейния характер, тя пусна косата си дълга в тази възраст, в която повечето жени смятат, че трябва да носят косата си къса. За щастие, косата расте и всяка промяна в цвета или прическата ще отмине с течение на времето. Бъдете смели и се наслаждавайте на позитивните сили на промяната, която носи една радикална прическа с бретон.

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (22 гласа )
Прическа бретон, 4.6 out of 5 based on 22 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

  • бретони 2012
  • прически с бретон 2012
  • изкуствен бретон
  • бретон 2012
  • прическа с бретон
  • мъжки прически с бретон
  • прически за къса коса с бретон

Related Posts

  • blog post Модни къдрави прически с бретон

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10