Празнична прическа за 8 декември

Избери си прическа за 8 декември.

Независимо дали ще бъдеш кралицата на студентския празник или просто ще присъстваш на училищните  танци, избери тази официална прическа, която е най-подходяща за твоя студентски празник.

Официален кок

Повдигнат кок. Прическа за 8 декември

Има много фактори, които можеш да вземеш под внимание при избора на официална прическа – формата на лицето, вида на  косата, дали си с къса коса или пък с дълга, къдрава ли е, каква е  роклята с която ще си облечена. Ето някои празнични прически за 8 декември, за които да помислиш при избора си за специалната нощ.

Празнично вдигната коса

Елегантната прическа кок може да бъде един чудесен избор за празнична прическа. Хубавото при вдигнатите прически е, че те отиват почти на всеки. Имай в предвид, че прическата  не трябва да бъде само изключително елегантна, тя също може да бъде много проста и пригладена и пак да изглежда страхотно.

Има толкова много различни варианти, от които да се възползваш  при  избора на  прическа с вдигната коса. Без значение каква прическа избереш, най-вероятно ще изглеждаш страхотно. Кок определено ще ти отива особено ако имаш овална, продълговата или квадратна форма на лицето или пък ако  планираш да носиш рокля с презрамки на студентския празник.

Празнично спусната коса 

Можеш също да избереш от много разнообразни прически за 8 декември с пусната коса. Те също могат да изглеждат страхотно на почти всеки тип коса. Ако роклята, която ще носиш е без ръкави или имаш овално лице, замисли се за прическа с пусната коса, която със сигурност ще допълни цялостната ти визия на кралица на вечерта.

Въпреки че някои хора изглеждат страхотно с права коса, ако си с пусната коса , вероятно ще искаш да избереш къдрици или  вълни. Както при прическите с вдигната коса, така и при тези с пусната може да почерпиш много идеи, например от тези снимки на прически за 8 декември.

Полу вдигната коса. 

Официални прически, с полувдигната коса вършат отлична работа за празненства, особено за твоя студентски празник.  Популярен в момента вариант е полувдигнат кок. Можеш и просто да оформиш косата си на опашка. Когато е комбинирана с  вълни или къдрици, тази прическа наистина може да изглежда страхотно на всяка коса. Ако имаш бретон, опитай се да го оформиш да стои пуснат надолу, така ще допълва и прическата  и лицето ти. Бъди с невероятна нова прическа за 8 декември, накарай момчетата да въздишат след теб!

Не трябва да се страхуваш да добавиш собствено допълнение към всяка празнична прическа. Например, чувствай се свободна да добавиш аксесоар за коса, ако желаеш. Фиба под формата на пеперуда, цвете или шнола може да бъде идеалното допълнение към всяка прическа за 8 декември.

 

Знаем че искаш да си неотразима, а състудентите да говорят дълго за теб . Ето защо ще искаш да изглеждаш по възможно най-добрия  начин за тази специална вечер. За да постигнеш това, е важно да се увериш, че си избрала прическа,която не само харесваш, но с която се и  чувстваш удобно. При такова разнообразие и идеи за различни прически за 8 декември от които можеш да избираш, това не би трябвало да бъде трудна задача.

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (27 гласа )
Празнична прическа за 8 декември, 4.6 out of 5 based on 27 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

  • празнични прически

Related Posts

  • blog post Прическа за 8 декември
  • blog post Прическа на етажи, как?
  • blog post Официални елегантни прически
  • blog post Инди прически
  • blog post Пътят към хубавата сватбена прическа

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10