Правила и механизъм на играта:

Правила за игра прически

Правила и механизъм на играта:

* Играта е създадена единствено с цел забавление. Наградите имат единствено за цел да популяризират различни продукти за коса. Играта стартира на 01.10.2011г или по-рано/по-късно докато се наберат 10 участника.

* Играта е под формата на гласуване за снимка на ваша прическа.

* Всеки потребител в интернет може да даде своя глас за снимка която харесва без да е участник в играта.

* Когато харесате дадена снимка чрез натискането и, тя автоматично получава един глас „Харесана“, а снимката показана с нея, автоматично получава един глас „Загуба“
Може да гласувате за множество различни снимки многократно в рамките на денонощието без ограничение. Всички снимки се сменят на случаен принцип, определен от системата която отчита гласуването. Моля имайте предвид, въпреки това че системата отчита всеки глас и от кой адрес е изпратен, при установяване на голям брой гласуване от един и същи адрес, и ако тези брой гласувания надвишават броя на участниците, това се счита за опит за манипулация на резултата, при което снимката на участника за които са дадени тези гласове се изтрива и премахва от участие. Същата снимка неможе да участва повторно в настоящата игра.

* Играта може да бъде видяна както от страницата ни във фейсбук: http://www.facebook.com/pricheskite , така и от самия сайт в интернет на адрес: прическата.com/игра/.

* В рамките на един календарен месец се дават две награди професионални продукти за коса на стойност до 40.00лв. всеки. Обикновенно това са шампоани за коса, маски за коса, балсами, стилизиращи продукти като гелове, вакси лакове за коса. Всички продукти са от висок клас козметика за коса на марката L’Oreal Professional.

* Играта стартира два пъти в месеца:
Първи старт – в 00:00часа на 01.10.2011г.или по-рано/по-късно ако има набрани 10 участника и завършва в 23:59 часа на 15.10.2011г.
Втори старт – в 00:00часа на 17.10.2011г. или по-рано/по-късно докато се наберат нови 10 участника и завършва в 23:59 часа на 31.10.2011г.

* При достигане на крайните дати, гласуването се блокира и се отчитат резултатите.

* За победител се счита снимката заела първо място, с най-много положителни гласувания към момента на края на играта. Класираните снимки се намират в горната част на тази страница като умалени изображения, и са подредени от ляво на дясно спрямо броя гласове.

* Всеки участник може да участва с една своя снимка на прическа в играта. Снимката трябва да е ваша и на нея да сте вие. Не се участва със снимки на които не сте снимани самите вие.

* Всеки участник може да получи една награда в рамките на един календарен месец, в случай че в даден месец сте спечелили награда от първия старт, Вие нямате право на участие във втория старт за месеца. В следващия календарен месец можете да участвате отново. Една и съща снимка не може да участва два пъти в настоящата игра за най-красива прическа.

* На всяко число за старт или когато са набрани първите десет участника, всички получени снимки на прически до момента се качват едновременно и гласуването става активно, но въпреки това вие можете да участвате по всяко време като ни изпратите снимката си, ние ще я качим за участие за периода за който желаете да участвате (първи или втори).

* Ако сте професионален фризьор, вие не може да участвате със снимка на прическа направена от вас и без знанието на лицето снимано на снимката. Ако искате да участвате с подобна снимка, то тогава снимката трябва да е изпратена от лицето което е снимано на нея и от негово име, ако то желае да участва.

* В играта не се допуска участие на лица под 16 години. С изпращането на ваша снимка за участие, вие декларирате че сте над тази възраст. При установени нарушения на това правило, вие ще бъдете незабавно премахнат от състезанието.

* Не се приемат за участие снимки с неприлично съдържание, нецензурни, подтикващи към насилие, етническа или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство и общоприетите обществени норми и морал. На всяко лице изпратило снимка за участие и по преценка на администратор с незензурно съдържание, може да бъде отказано участие в състезанието.

* С изпращането си на ваша снимка на прическа, вие декларирате че информацията (имена, телефон и т.н.) която давате е вярна и на снимката сте снимани вие, снимата е авторска и участвате от ваше име.

* С изпращането си на ваша снимка на прическа, вие разбирате че същата става публично достъпна за разглеждане от всеки посетил сайта прическата.com , или фен страницата http://www.facebook.com/pricheskite

* На всеки край на периода за гласуване, същото се блокира и в рамките на няколко дена се обявява победител за периода, името и снимката се публикуват за постоянно докато трае играта. Участника спечелил награда за периода ще получи известие на мейл или телефон затова как да получи наградата си.


Начин за участие:

За да участвате в играта е нужно да имате навършени 16 годишна възраст, както и да ни изпратите своя снимка на ваша прическа на e-mail: igra@loren-style.com , като в полето „относно“ в мейла напишете „за играта“. В писмото си напишете Вашите Име и Фамилия и по желание телефон в случай че спечелите награда за по-бърз контакт.Също напишете за кой период искате да участвате,за първия или втория, например ако изпратите снимка на 12 число от месеца и искате да се включите веднага, шанса ви е много по-малък, защото до края на гласуването ще остават няколко дни, а другите участници ще са публикували снимката си доста преди вас и вече ще имат гласувания в своя полза. В този случай по-добре е да посочите втория старт като желание за участие. Разбира се можем да ви включим по всяко време. Ние ще качим вашата снимка на страницата на играта, като тя ще бъде надписана с вашите имена с цел обозначаването ви като участник и евентуален победител.


Допълнителна информация:

* При необходимост, условията на играта могат да бъдят променяни и допълвани по всяко време, като новите такива ще бъдат посочвани на тази страница.

* Участието на всеки е доброволно, с изпращането на снимка и качването и на страницата, вие се съгласявате с условията написани в текстовете на тази страница.

* Всеки може да прекрати участието си в играта по всяко време, необходимо е да изпратите писмо на адрес igra@loren-style.com , със свободен текст съдържащо имената с които участвате. Писмото трябва да е изпратено от същия адрес от който сте заявили заявка за участие. Това изискване е с цел, единствено вие да можете да прекратите участието си, а не друг от ваше име и без ваше знание.

* Снимките се сменят на произволен принцип от системата отчитаща гласовете, като след ваше гласуване системата зарежда нови две изображения за които също може да гласувате. Системата не показва всички участници в играта, в горната част на страницата са посочени единствено най-харесваните снимки, като класирането е подредено от ляво на дясно, под всяка умалена снимка има настоящата и позиция.

* Ако желаете да намерите определена снимка, с цел да дадете гласа си точно за нея, просто гласувайте за тези които виждате в момента, при всеки ваш глас, системата ви показва нови две предложения. В даден момент системата ще покаже и снимката за която искате да гласувате.

* Ако все пак не желаете да давате гласа си за нечия снимка, натиснете бутона „Зареди нови снимки“ или просто натискайте бутона „F5“ ,намиращ се в горната част на клавиатурата ви докато видите търсеното от вас изображение. Това е допустимо, но не е препоръчително. Ако оставите посетителите сами да гласуват, ще имате реална представа колко добра е вашата прическа :-) освен това показва че вашата цел не е единствено наградата която бихте спечелили.

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.4/5 (20 гласа )
Правила за игра прически, 4.4 out of 5 based on 20 ratings

No related posts.


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10