Плитките на хубавата доячка от Тимошенко

Плитките на хубавата доячка

 

Плитки

Септември месец е най-подходящият за флирт. Ако си съгласна, оправи си прическата и давай напред!

На плаж или на първа среща в парка, плитките  тип „хубавата доячка” или, както ги наричаха нашите баби „на кошничка”, са оценени още от бившата украинска шефка Тимошенко. Те са лесни за оформяне, готини и изглеждат закачливо и момичешки. Стават за всякакви случаи.  Освен това много звезди ги носят, дори минават с тях по червения килим.

Прическата с плитки „на кошничка” (или „на венец”) е изключително лесна и бърза за изпълнение. Тя може да промени светкавично твоето излъчване. Тази прическа е перфектният избор, ако искаш да бъеш елегантна, но естествена и забавна, без да изглеждаш много нагласена. Тези плитки отнемат само няколко минути за оформяне. Сиена Милър, Мери-Кейт Олсън, Дженифър Лопез, Никол Ричи и много други вече пробваха такава прическа!

Прическа венец

Прическа венец

Плитка кошничка

Плитки

Оформянето на плитки тип „венец” е много лесно. За нула време ще имаш страхотен резултат. С тези плитки ще бъдеш нежна по момичешки и женствена едновременно. Най-добре е плитките да бъдат позиционирани по-близо до челото. Ако косата ти не е достатъчно дълга за такава прическа, можеш да използваш екстенжъни.

Първо среши косата си на път точно по средата. Сплети двете части на косата си в ниски плитки на тила и ги завържи с ластичета накрая. След това разположи плитките от двете страни на главата си. Ето как става това: Хвани едната плитка за края й. Увий я около главата си – от тила, през линията над ушето, до челото, и ако е по-дълга – плитката минава през пътя на косата и се увива по-нататък, докъдето стигне. Закрепи плитката с фиби или фуркети. След това повтори същото с втората плитка. Края на втората плитка можеш да го подпъхнеш за по-здраво под първата, вече застопорена здраво, плитка. След това използвай фибички да закрепиш и втората плитка. За по-здраво използвай и лак за коса. За по-натурален и закачлив вид, можеш да увиеш плитките мъничко по-хлабаво – отпусни ги леко в началото.

Разнообразие и бохемски вид ще постигнеш, като използваш различни аксесоари – например сладки баретки за по-специален случай, или пък през лятото – фиби с красиви цветя. А най-идейното е да вплетеш една или повече ярки текстилни лентички, докато си правиш плитките – това е една от „закачките” на Рейчъл Рой за есента на 2011 г.

Как да вплетеш лентичка в плитката си? След като разделиш косата си на две, и всяка от дете части на три, приложи към някой от малките кичурчета лентичката и плети плитката заедно с нея, сякаш лентичката е част от косата ти. Ще се получи много красиво, елегантно и свежо!

Хубава плитка

Повдигната плитка

Прически плитки

Ето и видео по темата:

Галерия с прически плитки

Клипове на прически плитки

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.4/5 (20 гласа )
Плитките на хубавата доячка от Тимошенко, 4.4 out of 5 based on 20 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

  • прически с плитки за деца
  • тимошенко прическа
  • плитка венец na kosa
  • pri4eskina plitki

Related Posts

  • blog post Как се прави плитка рибена опашка
  • blog post Бохо прически с плитки
  • blog post РОМАНТИКА И ФЕНТЪЗИ В ПРИЧЕСКИТЕ С ПЛИТКИ
  • blog post Плитка Александър Маккуин лято 2011
  • blog post ПЛИТКА РИБЕНА ОПАШКА

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10