Нови прически

Факти, за новите прически

Нова прическа

Има три основни точки, които трябва да обмислите преди да се впуснете в промяна на вашата прическа.

1. Бъдете реалистични. Помислете – колко време може да отделите за косата си на ден? Също така – с колко време разполагате наистина? Ако си изберете прическа, която изисква време, което вие не сте готови да отдадете, никога няма да получите желания ефект от прическата.

2. Права, къдрава, тъмна или руса, гъста или изтъняла, използвайте, това с което разполагате. Косата винаги изглежда най-добре, когато е в отлично състояние и фантастична подстрижка.

3. Използвайте арсенала си! Продуктите за коса са вашите основни инструменти, за да постигнете блясък, обем и привлекателност, за всички видове коса. Позволете си експерименти и проучете кои продукти подхождат на вашата коса и как най-добре да ги използвате.

Подстригване на къса и дълга коса.

Прическа на кичури идея

Дългите, романтични, гъвкави кичури все оше предават класически облик и са любими на противоположния пол. За да избегнете хипарския ефект на „завесата” и за да накарате косата си да изглежда по-лека, както и да изглежда в невероятно състояние, направете си така нареченото пластово подстригване. Това ще добави форма около лицето ви и ще придаде на прическата ви подчертан и уверен вид. С добре оформени пластове, косата ви няма да пада тежко над лицето ви. Но има и нещо, което трябва да знаете – няма нищо по-лошо от неподдържана, измъчена коса, спускаща се по гърба ви като „миша опашка”. Затова ако нямате времето и търпението да решите, миете, сушите и стилизирате вашата коса, по-добре не я пускайте дълга.

Комбинирайки модернистичност и женственост, късите прически могат да бъдат изключително секси. Тези прически не изискват толкова време за поддръжка и са идеални за жени, които искат да имат силен, женствен имидж и уникален, персонален вид. Късите, дръзки, секси прически се увеличават все повече и повече – помислете за Мег Райън, Гуинет Поутроу и Камерън Диаз. Небрежни или блестящи, пластовете помагат да се подчертае качеството и обема, което придава на косата ви по-голяма дълбочина и прави стилизирането изключително лесно.

Избиране на новата прическа.

Къдрава коса прическа

Независимо дали изберете къса или дълга прическа, трябва да установите няколко важни фактора – формата на лицето ви, типът и качеството на косата ви. Това ще ви помогне да изберете най-ласкателната прическа за вас. Когато съберете основната информация, може да използвате подиумни прически или идеи от страниците на модните списания и така да създатете най-добрия за вас вид.

Най-важното нещо, което трябва да запомните, когато си правите нов стил е това че формата на лицето ви трябва да подчертава вашата прическа. По същия начин, както една хубава рамка подчертава картината, така ако имате правилната прическа, вашето лице ще изглежда по-красиво, по-свежо, очите ви ще изпъкнат и най-добрите черти на вашето лице ще бъдат подчертани. Наслаждавайте се на уникалния стил на косата си и с помощта на вашия фризьор изберете прическа, която ще помогне на това, което вече имате да изпъкне. Ако прекалено много променяте естественото състояние на вашата коса, може да трябва да направите компромис със състоянието на вашата коса и да се превърнете в роб на изискващия висока поддръжка вид.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (22 гласа )
Нови прически, 4.6 out of 5 based on 22 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

  • нови прически 2012
  • асиметрична черта
  • асиметричен бретон
  • прически къдрици

Related Posts

  • blog post За мъже елегантни прически за коса със средна дължина
  • blog post Бохо прически с плитки
  • blog post Свежи повдигнати прически за лято 2011

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10