Модерни прически

Модерните прически винаги имат някаква връзка с предишен стил. Повечето от тях са връщане към модата от вчера.

Модерна прическа

Опитайте модерна къса прическа каре.

Дали от 40-те, 50-те или 60-те години, повечето популярни модерни прически днес не са като едно време. Красотата на настоящето е в това, че тези прически може да са измислени доста отдавна. Стиловете и модата при прическите със сигурност съществува някакъв цикъл, което ги прави рейв в света на модата.

Късите подстрижки осигуряват на много жени модерен стил на живот.
Днешните популярни модерни прически включват пикси прическата. Тези стилове са били носени от жените от всички националности. Първият ефект на този стил е очевадният младежки вид, който представя. Жените коити ги носят, изглеждат с години по-млади, само от въплътяването на един стил.

Пикси може да е къс вълнист стил на причекса или почти обръсната глава. Може да се направи с бодлички или дори с подстрижка на пластове. Изборът е ваш и зависи от това какво харесвате. Някои жени наистина искат всичко напълно орязано и максимално скъсено. Други предпочитат време за да се трансформират този стил седмица след седмица.

 

Има много къси модерни прически, от които да избирате.
Пикси прическата, макар и известна, не е единствената къса прическа, заляла улиците. Подобна такава е късата отзад и дълга в предната част. Жените обикновено носят тази прическа със стил повдигнат пласт отзад. А от предната страна е или на пластове, или права. Тази подстрижка е много гъвкава. Най-често можете да видите жени с прави коси, използващи този стил.

 

Понякога вплитат пластове кичури отпред или дори в средната част. Тези разнообразни завъртания на стила правят жената да изглежда като направо излязла от модните страници. Това е друг вид стил, който акцентира на лицето. Също така подсказва за младост, жизнерадост.

 

Младото поколение си има свой собствен тренд в модерните прически.

Емо стилът е един от тези популярни прически. Дежа вю?  Този стил изглежда сякаш сме стъпили обратно в средата на 80-те години. Силно е повлиян от целия пънк-рок  период. В този стил виждаме малко европейска класа, смесена с рок-тематика. Може да е разрошена или колкото къса искате.

 

Отличителният белег на емо-то е дългият, преметнат на страна бретон отпред. Този бретон е прехвърлен около челото на една страна. Отсрещната страна традиционно е къса и е фънки оформена. Някои избират да носят тази прическа колкото се може по-къса, докато други предпочитат по-изискан вид. Още една вариация е използването на бакенбарди, за да се пригладят до лицето.

 

Този стил се носи също толкова от момчета, колкото и от момичета. Определено е стил, позволяващ оригиналност. Може да бъде приспособен, за да пасне на специфичния ви стил и вкус. Това със сигурност е модно изявление. Може да се носи за просто излизане или дори за по-елегантни събития.


Ако харесвате късите прически:

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.4/5 (21 гласа )
Модерни прически, 4.4 out of 5 based on 21 ratings

Related Posts

  • blog post Всекидневни прически
  • blog post Инди прически
  • blog post Къси закачливи прически
  • blog post Панделка за коса
  • blog post Къси прически за 2012

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10