Летен грим 2011 – пастелно изкушение

Летен грим 2011 – пастелно изкушение

Летен грим 2011

Лятото е приказен сезон. В приказката най-добре е да си красивата принцеса. А тя обикновено е прекрасно гримирана и излъчва нежност. А кое съвременно момиче ще откаже малко предани мъжки погледи? Може да си супер модерна и пак да си принцеса от приказките! С разкошен пастелен летен грим!

Гримът е важен елемент от стила и красотата на дамата. Всеки сезон се появяват различни тенденции в гримирането. Жените имат възможност да изглеждат уникални и модни едновременно, отделяйки дължимото внимание на своя грим.

Обикновено модата в грима е в хармония с модата при дрехите, обувките, прическите, бижутата. Така че, следвайки тенденциите, можеш да постигнеш цялостно модно и актуално излъчване.

Една актуална тенденция е пастелният цветен грим. Ако е поставен правилно, пастелният грим е идеален за всяка дама!

Ярките топли цветове придават очарование на лицето. Наборът от цветове може да се адаптира за ежедневието или за специални случаи. Освен това пастелният грим е подходящ за всяка възраст – топлите нюанси придават ново сияние на лицето, излъчването става меко и свежо, което е идеално за слънчевата част на годината.

Летен грим сини очи

Съвети за грим

Грим за плажа

Гримове

Летният грим в пастелни тонове прави лицето ти привлекателно и уникално. Пастелната тенденция включва различни цветове сенки за очи като златно, синьо, зелено, розово червено, оранжево – всички те в различни отенъци, за да можеш да избереш най-доброто за себе си.

Ярките цветове са подходящи за през деня или за вечерното излизане. С големия избор на цветове за своя летен грим ти лесно постигаш безупречен по вид и качество макиаж на лицето си.

Грим пастелни цветове

2011 грим

Пастелен грим

Пастелни цветове за грим

Ако предпочиташ деликатен стил на гримиране, можеш да избереш по-бледи цветови нюанси и сенки за очи, които не изпъкват прекалено в цялата визия на грима ти.  Останалата част от грима на лицето ти трябва да бъде в същата тоналност – деликатният руж и нежното червило за устни.

Но ако искаш твоето присъствие да бъде по-подчертано и да си гарантираш, че ще бъдеш забелязана (а това е много подходяща стратегия за вечерните събития), избери по-ярък грим за очи и го съчетай с ярко червило. Не се стеснявай да бъдеш провокативна и фатална. Може да избереш ярко розово, червен-оранжево или огнено червено за устните си. Тези цветове са най-горещите за летния грим през 2011. Ако пък не обичаш да си червиш устните, можеш да заложиш на „естествени” устни, освежени с малко безцветен гланц. Това изглежда много симпатично и съблазнително, защото помага да се откроят гримираните очи, а устните в естествен цвят придават излъчване на невинност и чистота.

Грим за очи

Грим на очи прасковен цвят

Пастелният грим е много красив и има много предимства. Убеди се сама в това, като пробваш да се гримираш по различни начини. Съобрази степента и линиите на гримиране с цвета и формата на своето лице. Пожелай си да изглеждаш абсолютно неотразима и ще го постигнеш!

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (22 гласа )
Летен грим 2011 – пастелно изкушение, 4.6 out of 5 based on 22 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

  • pri4eskata com
  • грим
  • grim
  • grim 2011
  • летен грим 2011
  • грим 2011

Related Posts

  • blog post Свежи повдигнати прически за лято 2011

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10