Красиви прически за булки 2011

Красиви прически за булки 2011

Булки прически 2011

Сватбеният ден трябва да бъде идеалният ден в живота ти! Ти и твоят партньор сте идеалната двойка младоженци, трябва и всичко около вас двамата да бъде перфектно! Когато се избира тоалетът и гримът за сватбената церемония, най-печелившият стил е класически елегантният. Това важи и за избора на прическа. Булчинската рокля изисква много грижа, внимание, суетене дори… Но и най-хубавата рокля няма да постигне своя ефект, ако я няма грижата за булчинската прическа – тя трябва да допълва роклята, да е в тон с настроението на булката и да е подходяща за този неповторим случай.  Как да подходиш към избора на сватбената си прическа? Преди всичко- мисли в посока класика, елегантност и много, много женственост. На сватбата едно момче-младоженец е достатъчно, така че остави рапърските и рокерските изпълнения за друг път.

Оформлението на твоята сватбена прическа трябва да хармонира с тоалета ти, особено с булчинския воал и с украсата за коса.

Какво още трябва да имаш предвид? Помни, че по време на цялата сватба булката има много задължения и тяхното изпълнение изисква много движение – представи си с колко хора трябва да се прегърнеш, ръкостискаш, да се разцелуваш, да се наведеш, за да погалиш някое възхитено от теб мъниче… Колко танци ще трябва да изтанцуваш, да потропнеш дори хоро, ръченица, кючек… И колко деликатни моменти има в различните ритуали, които се изпълняват по време на сватбата… Освен това празненството може да продължи цял ден, че и повече, без прекъсване. Значи ти като булка трябва дълго време да изглеждаш свежа и „като извадена от кутийка”.

Сватбената рокля обикновено се избира с по-пищна долна част – дипли, воланчета… Тя трябва свободно да се „вее” при движение и да бъде „ваксинирана” срещу омачкване и провисване. Нещо подобно важи за булчинската прическа – тя трябва да не пречи на свободата на движение, да бъде феерична и пищна, и в същото време достатъчно стабилно закрепена, за да не се разпадне след първите кръгове по дансинга…

Булчинските прически са в много разновидности, така че всяка дама може да избере най-подходящата за себе си. При избора трябва да се съобразиш с типа на своята коса и с цвета й. Цветът на булчинската ти прическа е добре да бъде близък до този цвят, който си носила в последните дни преди сватбата. Може да заложиш и на цвета от първата ви среща, или от деня когато Той ти е направил предложението за брак. Да се боядисаш в коренно различен цвят не ти препоръчвам – освен ако не целиш да стреснеш мъжа си, вместо само да го изненадаш.
Можеш да избереш различна форма за косата си. Ако сватбата ще е тип градинска, на открито, добре е да се спреш на свободно падащи къдрици в края на дълги кичури. Ако ще се бракосъчетавате в църква, по-подходящо е нещо официално, като внимателно подредени по-ситни къдрици или различни вариации на плитките. Ако си решила да се жениш на плажа, не спускай косата си свободно, особено ако е по-дългичка, може някой кичур да задави твоя най-важен спътник за деня и той да не може да каже заветното „да”. Сериозно, прибери косата си, защото никой не знае как ще задуха вятърът и как ще повлияе това на твоя сватбен имидж. Твоята сватбена прическа изисква цялата ти загриженост и цялото ти внимание, които можеш да отделиш.

Прически за булката

Прически за булка

Твоето съкровено женско желание за сватбения ти ден? Той да не се повтаря никога, нали? Искаш това да е първият и последен твой избор и винаги, винаги да си убедена, че е правилният! Завинаги!

Затова е важно кое как ще избереш – мъж, кумове, шафери, ресторант, църква, меню… И най-важното: ПРИЧЕСКАТА!

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.1/5 (28 гласа )
Красиви прически за булки 2011, 4.1 out of 5 based on 28 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

 • Прически за булки
 • булки 2011
 • прически кок
 • красиви прически
 • pri4eski za bulki
 • прически булка 2011
 • сватбена прическа за дълга коса
 • прическа за кума
 • булка 2011
 • krasivi pri4eski
 • известни булки
 • прически за сватба но не за булка

Related Posts

 • blog post Сватбени прически – кое е най-доброто?

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10