КАТЕГОРИЯ: Детска прическа

Прически за училище

За  ученическите прически ще трябва да поработите доста.  Те трябва да са едновременно стилни и да се правят лесно, така че детето  да изглежда добре и същевременно да не губи време сутрин рано като се приготвя за училище.

Снимка на момиче с прическа за училище

Ако искате добра прическа за вашето дете, задължително се обърнете към вашия фризьор.

За най-малките деца, едновременно  подходящи за момичета и за момчета, са късите прически, защото малчуганите са толкова изпълнени с енергия, че е трудно да стоят на едно място, за да им срешете косата или да им правите по-сложни прически. Момченцата могат да бъдат и по-късо подстригани, докато за момиченцата може да е по-лесно косата им да е със средна дължина или дълга и да я връзват на опашка, или на две, или да я сплитат на плитки.

 

ПРИЧЕСКИ ЗА ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ

По-големите деца и тийнейджърите може би предпочитат модерните прически, включващи прецизно подстригване или боядисване, както и емо и сценичен стил. Популярните ученически прически при момичетата са късото момчешко  подстригване или късо подстригване с разрошен бретон. Момчетата предпочитат много ниско подстригани коси или изсветляване на косата.


Потребителите потърсиха в сайта също:

  • лесни прически за деца
  • прически за тийнейджъри

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10