КАТЕГОРИЯ: Руса коса

Изрусяване на коса

Как да изрусим косата си

Ако искате да имате платинено руса коса, съвсем сигурно е че в определен момент ще я изрусите. Въпреки това е добре да знаете, че ако не подходите правилно изрусяването може да се превърне в истинско бедствие. Предлагаме няколко важни съвета за добър резултат.

Снимка на руса коса с големи букли

Винаги ще бъдете неотразима с дълги руси къдрици. Представете си каква гордост е ако са ваше дело.

Инструкции за изрусяване на коса

Посетете вашият салон за красота

Първото от което се нуждаете е комплект за изрусяване.
Въпреки че винаги може да го закупите от магазина, по-добрата идея е да посетите салон за красота. Така ще можете да поговорите с професионални фризьори, от които да получите полезен съвет относно най-подходящия избор.

Изберете подходящ комплект за изрусяване.

Важно е да изберете комплект за изрусяване, подходящ за вас, според цвета на косата ви. Ако например използвате блондираща смес за черна коса, а естествения цвят на косата ви е светъл, тогава сте обречени на лош резултат. Ако пък косата ви придобива винаги оранжев оттенък, независимо с каква смес я боядисвате, е добре да опитате да я боядисате първо черна, и след това да използвате блондираща смес за черна коса.


Потребителите потърсиха в сайта също:

  • изрусяване на коса

Руса коса и цвят на кожата

Най-вероятно всяка блондинка или момиче което иска да стане русо е забелязало че  тоновете на светлите цветове за коса са много. Когато отидете на фризьор, не е достатъчно само да кажете “ искам да бъда блондинка“.

Снимка на дълга къдрава руса коса

Изберете подходящия за Вас блонди нюанс спрямо цвета на кожата си.

Ако коафьора Ви е наистина добър, той няма безцелно да смесва бои от първата попаднала му опаковка. Тона на косата задължително трябва да е в хармония с цвета на кожата. За да разберете как правилно да се съчетаят, прочетете нашите идеи.

Всяка жена иска да бъде колкото се може по-забележима, затова отделя специално внимание на цвета на косата си. Най-важното е да изберете подходящия нюанс.

Руса коса и бледа кожа

Ако имате бледа кожа, не мислете че русата коса ще Ви направи по-забележима. Така че за да изглеждате естествено, вашия рус цвят трябва да бъде с бежов или кремав отенък. Също може да изберете топъл карамелен цвят, като тук е важно да не допускате пожълтяване и стойте далече от ярките цветове на базата на портокал.

Ако предпочитате тъмните нюанси на русото, нека те да са повече топли от колкото студени. А най-добре е да ги избягвате изцяло.


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10