КАТЕГОРИЯ: Къса прическа

Модерни прически

Модерните прически винаги имат някаква връзка с предишен стил. Повечето от тях са връщане към модата от вчера.

Модерна прическа

Опитайте модерна къса прическа каре.

Дали от 40-те, 50-те или 60-те години, повечето популярни модерни прически днес не са като едно време. Красотата на настоящето е в това, че тези прически може да са измислени доста отдавна. Стиловете и модата при прическите със сигурност съществува някакъв цикъл, което ги прави рейв в света на модата.

Късите подстрижки осигуряват на много жени модерен стил на живот.
Днешните популярни модерни прически включват пикси прическата. Тези стилове са били носени от жените от всички националности. Първият ефект на този стил е очевадният младежки вид, който представя. Жените коити ги носят, изглеждат с години по-млади, само от въплътяването на един стил.

Инди прически

 От думата independent , независим

Снимка на къса коса

Къса инди прическа

Изборът на правилната инди прическа може да ви се струва малко труден. Това обаче няма да е така, ако знаете какво е важно за вас. Достатъчно е да вземете под внимание основните особености на инди прическите и ще можете да изберете онази, която най-много ви подхожда.

Къси инди прически

В повечето случаи инди прическите се поддържат много къси. Всъщност, почти няма да срещнете такава с дължина под брадичката, а още по-рядко под шията. Някои от най-разпространените къси инди прически включват къса пикси прическа при жените и къса до средна дължина на шаг прическата при мъжете. Добре би било да разгледате снимки на инди прически в интернет пространството преди да решите да си направите подобна пострижка.


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10