КАТЕГОРИЯ: Шампоан за коса

Красива коса за 10 дни

Красива коса за 10 дни

Косата ти през зимата изглежда зле? Благодарение на студа, вятъра и сухия въздух в затворените помещения, косата Ви става бледа, суха и безжизнена. Може би си мислите че това няма как да се промени преди началото на топлото време? Спасение разбира се има, но то не е достатъчно, просто носете шапка.

Дълга руса коса с букли

Оказва се обаче че можете да имате красива коса и през зимата. При това ще са ви нужни само 10 дни! Да, това наистина може да стане, но как? Време е да научите тайните на красивата коса.

Използвайте хубава четка за коса

Оказва се че ежедневното разресване и стайлинг, могат да навредят на косата. Ще попитате, а как нашите баби са ресали косите си всяка сутрин и вечер и косите им са били винаги красиви? Отговора е в това че те са ползвали дървени четки или гребени за коса, а не катo сегашните мластмасови или метални.

Днес дървените четки за коса могат да бъдат закупени почти навсякъде, катo разбира се цената им е малко по-висока. 


Потребителите потърсиха в сайта също:

  • всичко за косата

Маска за коса с лимон

Лимонът е много полезен за косата. Образа на красива и привлекателна девойка се постига не само от красотата на лицето и фигурата, но и от красотата на косата. Ето защо е много важно добре да се грижим за косата и да се следим нейното състояние.

Женско лице и маска за коса от лимон

лимона е много подходящ за използване в маски и балсами за коса.

Има много продукти за коса, които чистят косата от мръсотията и мазнините, но не ги правят по-здрави въпреки уверенията на девойките от рекламите.
Всъщност, може само да се надяваме че тези продукти не влошават състоянието на косата и не влияят на нейната структура.

Ако Вие имате финансова възможност да купувате скъпи продукти за коса на известни марки, то тогава Вие ще постигнете положителен ефект в грижата за косата си. Но ако не разполагате с излишни средства, можете да използвате популярен метод от миналото:  нашите баби например са ползвали лимон за да подобрят състоянието на косата си. Сок от лимон – това е един невероятен начин да се погрижите за косата си, особено като се има предвид достъпната му цена и лесния начин на прилагане.


Потребителите потърсиха в сайта също:


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10