КАТЕГОРИЯ: Съвети за прически

Прическа спрямо формата на лицето

Прическа спрямо формата на лицето

Вижте 6 типа женски лица и подходящите за тях прически спрямо формата на лицето. Изберете правилната прическа и Вие ще изглеждате много добре!

Схема на подходящи спрямо формата на лицето прически

Изберете точната прическа спрямо формата на лицето си.


Потребителите потърсиха в сайта също:

Съвети за перфектна и здрава коса

Съвети за перфектна и здрава коса

Как да поддържате всеки ден безупречен и здрав външен вид на вашата коса? Вижте нашите 10 лесни съвета за красива и хубава коса:

Красива прическа с бретон

Ако се вгледате в известните личности, вие сами ще се убедите, че и те имат дни, когато косите им не са така перфектни, както на екрана.

1. Използвайте професионален балсам според типа на косата Ви. Дори да се наложи да дадете малко повече пари е добре да изберете професионалните шампоани и балсами за коса. Потърсете ги във фризьорските салони за красота.

Например: ако вашата коса е третирана с бои, то изберете балсам, който е за третиране на боядисани коси и избягвайте продуктите 2 в 1, защото те не са подходящи за боядисаната коса.

 

2. Изберете прическа, която да подхожда на вашите черти на лицето. Много от нас правят грешка, като избират фризура според популярността й. Изберете прическа, която да скрива недостатъците и да набляга на чаровете ви. Ако имате по-широки рамене изберете прическа, която да намалява оптично това.

 

3. Използвайте качествен балсам за коса. Изберете този, който има UV защитен фактор и предпазва от климатичните промени – вятър, слънце, влага.


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10