КАТЕГОРИЯ: Суха коса

Красива коса за 10 дни

Красива коса за 10 дни

Косата ти през зимата изглежда зле? Благодарение на студа, вятъра и сухия въздух в затворените помещения, косата Ви става бледа, суха и безжизнена. Може би си мислите че това няма как да се промени преди началото на топлото време? Спасение разбира се има, но то не е достатъчно, просто носете шапка.

Дълга руса коса с букли

Оказва се обаче че можете да имате красива коса и през зимата. При това ще са ви нужни само 10 дни! Да, това наистина може да стане, но как? Време е да научите тайните на красивата коса.

Използвайте хубава четка за коса

Оказва се че ежедневното разресване и стайлинг, могат да навредят на косата. Ще попитате, а как нашите баби са ресали косите си всяка сутрин и вечер и косите им са били винаги красиви? Отговора е в това че те са ползвали дървени четки или гребени за коса, а не катo сегашните мластмасови или метални.

Днес дървените четки за коса могат да бъдат закупени почти навсякъде, катo разбира се цената им е малко по-висока. 


Потребителите потърсиха в сайта също:

  • всичко за косата

Грижа за суха коса в салона или в домашни условия

Грижа за суха коса. Тънкостите при грижата за суха коса. Как е по-добре, в салон за красота или в домашни условия?

Маска за суха коса

Вече има начин косата Ви да е красива и лъскава

Вероятно всеки от нас е определил типа на своята коса още в ранна тинейджърска възраст и сега при избора си на шампоани за коса, балсами за коса, маски за коса се ръководи именно от типа на косата си, суха, мазна или нормална коса има.

Особености на скалпа и сухата коса

Едно от предимствата на сухата коса е че тя не трябва да се измива често. Експертите фризьори препоръчват сухата коса да се мие веднъж на всеки 10 дена. От друга страна обаче, сухата коса се отличава със своята крехкост и лесен цъфтеж, заради което с нея трябва да се внимава.


Потребителите потърсиха в сайта също:

  • суха коса
  • къси прически за жени на средна възраст

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10