Инди прически

 От думата independent , независим

Снимка на къса коса

Къса инди прическа

Изборът на правилната инди прическа може да ви се струва малко труден. Това обаче няма да е така, ако знаете какво е важно за вас. Достатъчно е да вземете под внимание основните особености на инди прическите и ще можете да изберете онази, която най-много ви подхожда.

Къси инди прически

В повечето случаи инди прическите се поддържат много къси. Всъщност, почти няма да срещнете такава с дължина под брадичката, а още по-рядко под шията. Някои от най-разпространените къси инди прически включват къса пикси прическа при жените и къса до средна дължина на шаг прическата при мъжете. Добре би било да разгледате снимки на инди прически в интернет пространството преди да решите да си направите подобна пострижка.

Цветът на косата

Цветът е от голямо значение при различните видове прически. При инди прическите той има ключова роля. Въпреки че не е необичайно за инди прическите да бъдат в различни цветове, обикновено се поддържат много тъмни. Черното е типичен цвят, но отенъците на тъмно синьо и кестеняво също са често срещани. Макар цветът да ви придава изразителност, най-добре боядисайте новата си инди прическа в по-тъмна гама.

Стилизиране на инди прическата

Начинът, по който ще оформите инди прическата си, зависи най-вече от собствените ви предпочитания. Много хора обичат да изправят или да извиват краищата на косата с разнообразни стилизиращи продукти, докато други предпочитат да оставят прическата си да изглежда малко поддържана и неподредена. Инди прическата предоставя разнообразни възможности.

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (27 гласа )
Инди прически, 4.6 out of 5 based on 27 ratings

Related Posts

  • blog post Някои съвети за къси прически
  • blog post За мъже елегантни прически за коса със средна дължина
  • blog post Къси закачливи прически
  • blog post Прически за тънка коса
  • blog post Къси прически

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10