За мъже елегантни прически за коса със средна дължина

За мъже – елегантни прически за коса със средна дължина

Мъжка прическа

Готините момчета също с удоволствие разнообразяват своите прически. Мъжете със средно дълги коси не бива да допускат да изглеждат мърляво. За тях има страхотни елегантни прически, които разкрасяват косата и правят всеки пич още по-привлекателен!
Ако си решил да си пускаш дълга коса, прическите за средна дължина ще ти помогнат да преминеш по-леко и спретнато през етапа, когато косата е нито дълга, нито къса.
Предложените тук прически са елегантни и спретнати, но не изискват професионални умения, за да ги оформиш.

Днес среднодългите коси много се носят и от мъже, и от жени, навярно под влияние на много звезди от музикалната сцена.
Среднодългата коса, оформена в стилна прическа, подхожда и на активно работещ човек, и на такъв, чиито дни преминават по-скоро в почивка и релакс.
Избери си от снимките най-предпочитаната от теб прическа, съобразявайки се с типа на твоята коса, с формата на лицето ти и с твоя начин на живот.

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Гладката, обработена и омекотена прическа стои много привлекателно на лица с ъгловати мъжествени черти. Почитателите на Инди и Емо стила направиха подобни прически много популярни. Тези прически стоят като красива рамка на лицето. Много са подходящи за мъже, които имат меки и копринени коси и се гордеят с тях, напук на схващането, че истинският мъж има остра стърчаща бодяща четина.

При тези прически косата може да е с равномерна дължина – без бретон или пък с оформен бретон, който също се съчетава добре с цялостната форма на прическата.

Формата на бретона трябва да е съобразена със стила на подстригването. Бретон, достигащ до очите или пък филиран или гладък, стои страхотно с подходящата прическа.

Ако си момче с плътна и гъста коса, може да се наложи допълнително етажиране, за да се постигне изглед като на моделите. Другите, които са с по-тънки коси, имат предимство по отношение на лесното оформяне на прическата за средно дълга коса.
В наши дни за мъжете също е важно да ползват добри стилизиращи продукти и да развиват своите умения за поддържане на прическата. Освен ако не им е достатъчно редовното подстригване нула номер…

Най-първото, което трябва да упражните, е дозирането на стилизиращия продукт – трябва да се поставя с мярка, а не да се натрупва, което води до натежаване на косъма и един определено мазен и съмнителен вид.

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Как да промениш своя външен вид? Момичетата могат да си играят с толкова много различни прически… При мъжете обаче ключовата дума най-често е БРЕТОН. Прическите със средна дължина стават просто приказни, когато се комбинират с по-къс или с дълъг бретон. Подобни прически, които обикновено се свързват с алтернативните стилове инди и пънк, и дори с емо стила, са перфектни и за хората с по-сериозна работа, които поддържат делова елегантност в имиджа си.

Мъжките прически със средна дължина са отличен вариант за разнообразяване на стила. Освен това те могат да се използват като етап към по-голяма дължина на косата.

Оформяй бретона си и останалата част от прическата си, като използваш качествен сешоар. Слагай само малко количество вакса, пяна или друг стилизиращ продукт!Това е достатъчно за дълготраен ефект от прическата ти.

Пожелавам ти да си избереш точния бретон и дължина на косата за теб, които да си паснат с формата на лицето ти, за да може всички мацки да ти дадат най-високата оценка! :-)

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Мъжка прическа

Много момчета не обичат къси прически. За тях е привлекателен вариантът да си оставят средно дълга коса, като се подстрижат на етажи. Постепенно увеличаващите се дължини на косата образуват идеалната рамка за лицето и придават обем на косата, независимо дали е тънка или плътна. За още по-добър ефект от прическата, косата на върха на главата може да се подстриже на по-къси пластове.

Избери си добър професионален стилист, който ще поддържа прическата ти така, че винаги да си номер едно в компанията, в която се движиш!

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.5/5 (33 гласа )
За мъже елегантни прически за коса със средна дължина, 4.5 out of 5 based on 33 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

 • прически за момчета
 • прически за средна коса
 • прически за мъже
 • мъжки прически къса коса
 • прически мъже
 • прически 2011 мъже
 • готини прически за момчета
 • мъжки прически с къса коса
 • m1jki pri4eski

Related Posts

 • blog post Дамски и мъжки прически за средно дълга къдрава коса
 • blog post Дамски прически с изправени коси
 • blog post Прически на етажи за дълги коси
 • blog post Идеи за прически за дълга коса с голям обем
 • blog post Модни къдрави прически с бретон

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10