ЕТИКЕТИ: мигли на снопчета

Удължаване на мигли на цял ред

Снимки на удължаване на мигли на цял ред

Удължаване на мигли на цял ред. Снимки на поставяне на мигли за абитуриентски бал, фирмено парти или арт събитие.

 Към началото на галерията

За повече допълнителна информация за удължаване на мигли на цял ред, можете да посетите сайта на Салони за красота „Лорен“ или прочетете статията по темата  ТУК .

 

Още снимки на удължаване и сгъстяване на мигли може да разгледате тук:

Удължаване на мигли на цял ред

Удължаване на мигли на цял ред

Красотата е естествен стремеж на всяка жена. Ако на вашата майка или баба често се е налагало да разчита на това което и е дала природата, днес това вече не е така. Много от женските козметични недостатъци могат да бъдат коригирани успешно.

Усмихната жена с поставени удължения за мигли на ред

Удължаване на мигли на ред : делят Ви само 10 минути от титлата "Най-артистична абитуриентка"

Къси, редки или неизразителни мигли: няма проблем, стилистите в салони за красота „Лорен“ Ви предлагат нова услуга артистично удължаване на мигли на цял ред.

Ако ви престои парти, абитуриентски бал, планирате да се забавлявате в нощен клуб или просто се чувствате млади и дръзки и обичате промяната, удължаване на мигли на цял ред е точно за вас.

Удълженията миглите на цял ред могат да бъдат най-разнообразни по цвят от класическо черно до екзотични цветове като сребристо, розово, неон или пък злато.

Този вид удължаване на мигли ви дава едно ценно предимство: ще ви открои от тълпата и всеки поглед ще бъде вперен към вас.

Процедурата се състои в удължаване на вашите мигли посредством цял ред. Процедурата е изключително бърза и лесна, извършва се в рамките на не повече от 10 минути.


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10