ЕТИКЕТИ: грижа за косата

Маска за коса за блясък и плътност на косъма

Маска за коса за блясък и плътност на косъма

Гъста, здрава и блестяща коса – вижте каква е мистериозната тайна за плътна и силна красива коса.

Как се нанася маска за коса в домашни условия

Опитайте тази рецепта за маска за коса за блясък и сила за да имате плътна и обемна коса.

Жените на изтока се славят с гъста здрава и блестяща коса, тяхната тайна е много проста –  преди всяко миене на косата, те си правят маска за коса от млечни продукти, например кисело мляко!

 

За да неутрализирате миризмата на кисело мляко от косата си, преди това леко го затоплете, като внимавате да не се пресече и добавете 5 до 10 капки ароматно етерично масло.

 

Как да си сложим маската за коса?

Съвети за перфектна и здрава коса

Съвети за перфектна и здрава коса

Как да поддържате всеки ден безупречен и здрав външен вид на вашата коса? Вижте нашите 10 лесни съвета за красива и хубава коса:

Красива прическа с бретон

Ако се вгледате в известните личности, вие сами ще се убедите, че и те имат дни, когато косите им не са така перфектни, както на екрана.

1. Използвайте професионален балсам според типа на косата Ви. Дори да се наложи да дадете малко повече пари е добре да изберете професионалните шампоани и балсами за коса. Потърсете ги във фризьорските салони за красота.

Например: ако вашата коса е третирана с бои, то изберете балсам, който е за третиране на боядисани коси и избягвайте продуктите 2 в 1, защото те не са подходящи за боядисаната коса.

 

2. Изберете прическа, която да подхожда на вашите черти на лицето. Много от нас правят грешка, като избират фризура според популярността й. Изберете прическа, която да скрива недостатъците и да набляга на чаровете ви. Ако имате по-широки рамене изберете прическа, която да намалява оптично това.

 

3. Използвайте качествен балсам за коса. Изберете този, който има UV защитен фактор и предпазва от климатичните промени – вятър, слънце, влага.


Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10