ЕТИКЕТИ: гребен

Точния избор на четка за коса

Точния избор на четка за коса

Изборът на четка за коса зависи от типа на косата и от нейната дължината. Четката трябва да предоставя максимално улеснение при оформянето на твоята прическа. Сигурно и ти като повечето жени би дала доста пари за различни стилизиращи уреди – преси, сешоари, дифузери…

Четка за коса

Изборът на четка за коса зависи от типа на косата и от нейната дължината. Вижте 5 основни вида четки за коса и разликата при тях.

Но най-вероятно и ти, както повечето от нас, не обръщаш внимание на избора на четка за коса. А това е много важно нещо – става дума за грижата за косата ти! Една неподходяща четка за коса може направо да съсипе здравето на косъма ти.

Искаш косата ти да бъде здрава и да има вид, сякаш току-що си излязла от фризьорския салон, нали? За тази цел трябва да отделиш много внимание, когато избираш правилната четка, за различни задачи, свързани с грижата за косата ти.

Четката не бива да дразни кожата на главата, трябва да придава здрав и пригладен вид на косата.

Четките за коса са от различни материали – има пластмасови, от синтетика, четки с косъм от глиган.

Всеки един вид има свои качества и предимства при решаването на един или друг проблем, свързан с поддръжката на косата и оформянето на прическата.


Потребителите потърсиха в сайта също:

  • четки за коса
  • четка за коса
  • прасето на коса
  • четка с косъм от диво прасе

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10