Мечтата на всяка жена - дъ..."/>

Естествено удължаване на мигли

Естествено удължаване на мигли

Мечтата на всяка жена – дълги и гъсти мигли. Красавиците от рекламите на спирали за мигли в 100% от случаите са с удължения за мигли, било то еднократни, на снопчета или естествено удължени.
На това всъщност се дължи и техния секси чувствен поглед. Спиралата за мигли обаче не винаги помага да се постигне съвършен резултат.

Женско лице с красиво естествено удължаване на мигли

Ако искате да сте още по-красива, направете си естествено удължаване на мигли

Може да използвате шипки за извиване на мигли или пък някой чудодеен крем.

Но истината е че просто можете да си направите естествено удължаване на мигли известно сред гримьорите като „оръдитето на съблазънта“.

Както много декоративни процедури за разкрасяване и естественото удължаване на мигли е използвано за първи път в Холувуд. Дълги години тази процедура е била недостъпна за широкия кръг жени. Днес това вече не е така.
В салони за красота „Лорен “ Вие може да се възползвате от тази услуга.

За процедурата естествено удължаване на мигли се използват 100% натурални влакна. По тази причина, трябва да забравите за притеснението че няма да изглеждате естествена.

За естествено удължаване на мигли използваме 4 различни дължини. Най-късите започват от 8мм и достигат до около 15мм. Към тях като допълнение се използват други 3 вида които се прилагат при нужда за допълнително уплътняване на миглите.

Спрямо формата на очите и дължината на ествествените ви мигли ние подбираме и подходящата за Вас дължина. Цвета на естествените мигли за удължаване е черен, но ако желаете също можете да ги оцветите и със спирала за очи.

Поставянето на естествени удължения за мигли ще ви отнеме минимум 2 часа, в някой случаи дори повече. Процедурата е дълга защото всеки косъм за удължаване се поставя на един косъм от вашата естествена мигла. Естествените мигли които ползваме за удължаване се поставят със специално лепило за мигли, което се нанася на много тънък слой и е почти невидимо.

След поставянето на миглите в никакъв случай не бива да почиствате вече удължените мигли с тоалетно мляко а с измиващ продукт! Причината е че в тоалетното мляко се съдържа съставка която е възможно да разлепи удължените мигли!

Това разбира се в никакъв случай не значи че ако решите, ще можете да махнете удължените мигли с такова тоалетно мляко! За целта трябва да се обърнете към специалиста поставил ви миглите в салона ни. Само той може да ги свали с помощта на специален гел римувър.

Какво е позволено след като сте си поставили естествено удължени мигли:

 • Да мокрите свободно естествено удължените мигли
 • Да ги гримирате, макар че не е нужно защото използването на спирала отпада за вас
 • Може да се къпете в басейн, хлорираната вода не ги разваля
 • Може да използвате кремове за очи, като внимателно нанасяте крема без той да попада непосредствено върху самите мигли!
 • Може да се подлагате на процедури за лице при които се използват кремове, но по същия начин трябва да се внимава крем да не попада върху самите мигли!

Какво не е позволено при естествено удължаване на мигли:

 • Естествено удължени мигли не могат да се поставят когато естествените ви мигли са били подложени на процедура за извиване на мигли или са били боядисвани. Ако има такава интервенция, трябва да изчакате два месеца защото това е периода на естествената подмяна на вашите мигли.

Важно е да знаете:

 • При желание и поддръжка, вашите естествено удължени мигли могат да останат за постоянно.
 • При първоначалното поставяне естествено удължените мигли издържат около 1 месец. Това не значи че те ще изпадат напълно, просто е възможно да се разредят като някоя от тях изпадне. За тази цел е нужно да посетите отново един от двата салона „Лорен“ в който Ви е било извършено поставяне на миглите, за да може специалиста поставил ги да ви направи поддръжка ( да попълни с нови мигли ако има разредени места).
 • Ако не можете да отделите време или средства, може просто да оставите миглите да се разредят по естествен път, до пълното отпадане на местата с удълженията. Това не е проблем, защото когато ваша естествена мигла с удължение падне, на нейно място веднага започва да расте нова заемаща мястото и.

За всички клиенти които желаят да се възползват от процедурата:

 • До края на месец март 2012 всеки може да се възползва от отстъпка в размер на 20%.
 • Процедурата е на стойност 130 лева и включва естествено удължаване на мигли за две очи.
 • Можете да платите в брой или през пост-терминал с дебитна или кредитна карта.
 • Последващата поддръжка не е включена в цената. Ако се нуждаете от такава, стойността и се определя от количеството на местата за попълване.
 • За повече допълнителна информация, можете да посетите сайта на Салони за красота „Лорен“ , на посочените телефони за контакт.

Галерия със снимки на естествено удължаване на мигли разгледайте ТУК 

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.6/5 (22 гласа )
Естествено удължаване на мигли, 4.6 out of 5 based on 22 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

Related Posts

 • blog post Изкуствени мигли
 • blog post Удължаване на коса

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10