Елегантна плитка рибена опашка

Плитка рибена опашка

Плитка рибена кост

Открий своя личен парти сезон с една доста бърза прическа: плитка рибена опашка. Тя се радва на много голяма популярност и манекенките я носят на много ревюта.

С минимални усилия и с едно ластиче можеш да си направиш елегантна, ексцентрична плитка – и без много труд косата ти ще изглежда нагиздена :-)

Прическите на плитки са много сладки и са много разнообразни. Най-голямото им предимство е, че с тях бързо и лесно може да се справиш сама. А разнообразието им е безкрайно. Конкретно рибената опашка е разкошна. Тя може да разкраси всеки скучен, ежедневен външен вид или да добави стил към вечерния ти тоалет. Тази прическа може да се носи по различни начини и винаги придава нещо повече към цялостното ти излъчване.

С плитката „рибена опашка” ще постигнеш най-лесно елегантност и женственост. Нещо повече, дори да е леко поразрошена, тази плитка изглежда невероятно красиво и симпатично, и винаги е много ефектна.

Как да си направиш такава плитка?

Плитка асиметрична

Плитка асиметрична

Първо раздели косата си на две равни части. Това е и разликата между класическата плитка и плитката „рибена опашка” – косата се разделя на две, а не на три части. След това, с помощта на дясната си ръка вземи тънък кичур коса от външната страна на дясната част, прехвърли го наляво и го прибави към лявата част. Направи същото от другата страна. С лявата си ръка вземи тънък кичур от външната страна на лявата част, прехвърли го надясно и го прибави към дясната част. Продължи така докато заплетеш и пристегнеш косата си с ластиче.

 Можеш лесно да прибавиш моден вкус към плитката си, като направиш нейна по-небрежна версия. Можеш да я носиш на гърба, или от едната страна, спусната върху рамото, зависи как се чувстваш по-свежа, забавна и секси. Плитката рибена опашка може да се украси и с някакъв аксесоар. Много бохемски и сладко стои, ако си вплела нежна панделка в плитката си.

 Орландо Пита (Orlando Pita) предлага един страхотен начин да се носи плитка рибена опашка за Ду-ри (Doo-Ri). Най-напред трябва да изправиш косата си. Започни една плитка рибена опашка от едната страна на косата си. Вземай кичури от най-външната страна на косата си и плети надолу. Плетеш плитката докато стане достатъчно дълга, за да достигне средата на главата ти откъм тила. Направи същата плитка и от другата страна на главата си. След това съедини двете плитки рибена опашка, завържи ги с лента, която се слива или подхожда на цвета на косата ти и след това срежи отделните ластичета на плитките и ги махни.

Приказно, нали? Сигурно такава прическа е носела Малката Русалка от приказката на Андерсен!

Плетене на плитка

Плетене на плитки

Сплетени коси

Рибена кост плитка

Ето и видео урок за плитката:

Галерия с прически плитки

Клипове на прически плитки

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.4/5 (28 гласа )
Елегантна плитка рибена опашка, 4.4 out of 5 based on 28 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

 • прически с плитки-klip4eta
 • плитки за деца
 • как да си направим плитка рибена кост започната от тила
 • kaskadna plitka
 • красиви прически с плитки и опашки
 • официални прически плитка

Related Posts

 • blog post Как се прави плитка рибена опашка
 • blog post ПЛИТКА РИБЕНА ОПАШКА
 • blog post Плитка водопад.Каскадна плитка
 • blog post Плитките на хубавата доячка от Тимошенко
 • blog post Плитка Александър Маккуин лято 2011

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10