Готини прически за дълга коса

Готини прически за дълга коса

Прически за дълга коса-1

Това е истинска страст – всеки път да изглеждаш различна и зашеметяващо красива. Смяната на прическата е най-сигурният начин да поддържаш стила си на ниво! Твоята дълга коса може да ти даде всички плюсове на чара, модата и елегантността. Само се замисли колко много готини прически можеш да си направиш!

Дългата коса ти дава предимство да пробваш най – различни прически за всяка дължина. И това съвсем не означава, че трябва да висиш пред огледалото с часове, докато улучиш най – добрата от тях за себе си. Има безброй страхотни прически, които отнемат буквално само минута, за да бъдат оформени. Ако си свикнала да носиш дългата си коса единствено разпусната, може би е време да промениш това  и да я оформиш по друг начин. Ефектът ще е огромен – знаеш ли, че дори ако си правиш някоя лесна прическа с повдигната коса, всеки път ще изглеждаш различна?

Прическа за дълга коса-2

Прическа за дълга коса-3

Прическа за дълга коса-4

Прическа за дълга коса-5

Какво ще кажеш за прическа на кок? Коковете винаги са означавали стил. Кокът може да бъде спретнат и стегнат, центриран на тила, но може да бъде и небрежно отпуснат леко от едната страна на главата. Кокът може да бъде направен от увита по различни начини на руло коса или от събрани на кок плитки. Какъвто и да е кокът, той винаги изглежда много красиво и придава модно и елегантно излъчване. Кокът носи романтика и винаги, безотказно, привлича вниманието.

Кокът се оформя винаги много бързо, освен ако не искаш да си направиш някой по-сложен негов вариант. При първия удобен случай пробвай да си направиш различни варианти на кока и избери за себе си този, който най–много ти допада.

Един кок може да направи чудеса с косата ти – трябва да имаш само гребен, няколко фиби и ластиче.

Права и гладка, чуплива или къдрава? Каква е твоята коса? Каквато и да е тя по своята текстура, един кок винаги ще ти стои страхотно! Започвай да се упражняваш!

 

Прическа с дълга коса 1

Прическа с дълга коса 2

Прическа с дълга коса 3

Прическа с дълга коса 4

Добре оформената, гладка и спретната прическа излъчва елегантност и класика.

Едно уточнение – за „бесните тийнейджърки” – да си спретната, не означава да си скучна и старомодна :-) Шиньоните (подплънките за кок) и оригинално увитата коса са елегантни, но те подчертават и твоята уникалност. Има една малка подробност – прически като тази на снимката (с гладко опъната коса, стегната в оригинален кок), стоят най-добре на права коса. Така че ако по природа косата ти е чуплива или къдрава, трябва да я изправиш със сешоар или преса.

И така, пробвай някой оригинално усукан кок, винтидж прическа с повдигната коса или готин френски кок ! Тези вечни и неостаряващи прически подхождат за всякакви случаи и можеш да си сигурна, че е привлечеш вниманието на всички със своята елегантност!

Елегантен кок прическа

Елегантна плитка за дълга коса

Плитка конска опашка

Повдигната прическа

Трябва ти някоя по – неофициална прическа? Един оплетен кок (кок, оформен с предварително сплетена на плитка коса) или добре оформена конска опашка вършат страхотна работа! Те са много бързи за изпълнение, особено ако си свикнала да правиш плитки в косата си. Ако не си много опитна, помоли някоя приятелка да ти помогне и да заплете косата ти на плитка, каквато искаш.

Обикновената плитка или конската опашка са добър вариант винаги, когато времето не ти достига. Тези простички, но хубави прически могат да се направят дори „в движение”.

Опитвай всякакви прически за своята дълга коса. Упражнявай се, развивай своите умения, за да може винаги да си в центъра на вниманието и одобрението със своя елегантен и винаги различен външен вид!

VN:F [1.9.22_1171]
Моля оценете статията:
Рейтинг: 4.9/5 (28 гласа )
Готини прически за дълга коса, 4.9 out of 5 based on 28 ratings

Потребителите потърсиха в сайта също:

 • как да си направим кок
 • gotini pricheski
 • как се прави официална прическа
 • подплънки за коса
 • gotini pri4eski
 • как да си направя кок
 • как се прави кок с подплънка
 • бърза прическа за дълга коса
 • бързи прически за дълги коси
 • как се прави кок за коса с подплънка
 • дълга коса прическа
 • kadrevi kokove

Related Posts

 • blog post Идеи за прически за дълга коса с голям обем
 • blog post Прически за дълга коса на етажи
 • blog post Дамски прически на етажи за дълга коса
 • blog post Прическа с букли за дълга коса
 • blog post ЛЕСНИ И ГОТИНИ ДАМСКИ ПРИЧЕСКИ

Прическата.com се намира на ул. Цар Асен 36 , София, България . Мнения на 105 327 потребители Оценка: 5.9 / 10